Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Newegg accepterar nu Dogecoin Amid Market Frenzy


Dela den här artikeln

Newegg ansluter sig till Dogecoin-manien.

Newegg accepterar Dogecoin-betalningar

Newegg accepterar nu betalningar i Dogecoin.

Online-återförsäljaren, som är specialiserad på PC-hårdvara och elektronik, meddelade tisdag och bekräftade att den hade möjliggjort betalningar i valutan genom en BitPay-integration.

Andrew Choi, Senior Brand Manager på Newegg, sa i ett uttalande:

”Vi är fast beslutna att göra det enkelt för våra kunder att handla men fungerar bäst för dem, och det innebär att låta dem slutföra transaktioner med den betalningsmetod som passar dem bäst. För detta ändamål är vi glada att ge Dogecoin-fans ett enkelt sätt att handla online för teknik. ”

Dogecoin-entusiaster har i dag kallat #DogeDay. Idag är mer känt som 4/20, ett viktigt datum i kalendern för cannabisentusiaster. Spekulanter har anordnat en kampanj för sociala medier för att höja DOGE till $ 0,69 idag för att fira evenemanget. Kampanjen riktar sig sedan mot $ 4,20 för 9 juni, annars känd som 6/9.

Elon Musk, känd för sin Dogecoin-fandom, har tidigare dragits till siffrorna 420 och 69: i slutet av förra året sänkte han priset på en Tesla Model S till 69 420 $. Mysk publicerade en tweet som tycktes erkänna den senaste DOGE-pumpen förra veckan, men han har ännu inte kommenterat ämnet idag.

Dogecoin ökade med 500% förra veckan när fans av meme-kryptokurrency förenades för att pressa priset till rekordhöjder. Det är fortfarande upp från förra veckan trots en nedgång över resten av marknaden. Det handlas till 0,38 dollar vid publicering, vilket sätter sitt marknadsvärde strax under 50 miljarder dollar.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Enjin lanserar NFT för Microsoft Azure och Minecraft

Bitcoinguide

Ledger och Shopify Face Class Action över dataintrång

Bitcoinguide

Bitcoin Tech Company NYDIG samlar in 200 miljoner dollar

Bitcoinguide