Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

NEM integrerar digitala marknader för anpassad hantering av säkerhetstoken i Symbol blockchain »CryptoNinjas


NEM Group, den främsta stödjaren av utvecklingen av Symbol, ett företagskedjekedja, meddelade idag integration med Digital Markets (DIGTL) för att ge full vårdnad och utgivningsstöd för NEMs symbolplattform vid lanseringen denna månad.

Symbolanvändare kommer att dra nytta av Digital Markets tjänster för att hantera hela livscykeln för säkerhetstoken och andra digitala tillgångar inklusive tokenisering och utfärdande, efterlevnad och rapportering, och unika för Digital Markets, sponsring av listor på reglerade börser för börsintroduktioner (IPO) och sekundära handel tillgänglig för globala detaljhandelsinvesterare.

”Med lanseringen av symbolen senare denna månad är vi stolta över att ytterligare stärka ekosystemet för digitala tillgångar genom att ansluta till ett nätverk av digitala värdepappersbörser med helt kompatibla tjänster för förvaring och utgivning av digitala tillgångar. Digital Markets stöder direkt tillgång till reglerade börser och är en pålitlig global partner för emission av börsnoterade digitala tillgångar. Vår integration med Digital Markets ger tillgång till den växande efterfrågan på digitala värdepapper över hela världen. ”
– Dave Hodgson, chef för NEM Group och verkställande direktör för NEM Ventures

Partnerskap

Detta partnerskap mellan NEM och Digital Markets kommer att göra det möjligt för användare att utfärda, förvara, hantera och anpassa säkerhetstoken på Symbol tillsammans med deras egna STACS blockchain.

Som noteringssponsor till federalt registrerade och reglerade börser; användare kommer att kunna utnyttja de digitala marknadernas kompatibla tjänster för att säkerställa säker leverans och underhåll av säkerhetstoken. För att komplettera detta erbjudande tillhandahåller Digital Markets också rådgivning och handelstjänster för investeringsbanker för att vägleda företag genom hela processen av deras digitala tillgångs livscykel.

Under ledning av James Wallace och Kyle Fry ger Digital Markets öppen tillgång till en digital värdepappersmarknad. Marknadens emittentsida, Investor HQ, tillåter organisationer att utfärda digitala aktier i en egen blockchain utan kostnad, starta crowdfunding-kampanjer och privata placeringar, få tillgång till privata värdepappersmarknader och slutligen flera listor på globala börser.

För investerarsidan erbjuder Digital Markets en plattform för global distribution av digitala värdepapper / investeringar. Digital Markets har bevisat meritlista inom det digitala värdepappersområdet, 2020 noterade Digital Markets världens första börsnoterade Reg D + S-erbjudande, Curzios VD-token, på MERJ, en reglerad global börs, som erbjuder tillgång till globala investerare i detaljhandeln .

Symbol

Som nästa generations Proof-of-Stake (PoS) blockchain från NEM, har Symbol programmerbarhet och säkerhet av företagsklass. Symbolplattformen möjliggör skapandet av specialiserade digitala tillgångar, med konfigurerbara egenskaper och en unik identifierare och kan genomdriva logikbaserade konto- eller tillgångsbaserade begränsningar på protokollnivå. Dessa funktioner gör Symbol till en naturlig passform för STO-utrymmena för reglerade tillgångar och säkerhetstokener, där plattformen redan är integrerad med Propine, en reglerad utgivnings- och depåplattform baserad på Singapore.Source link

Related posts

Techemy Capital och Enzyme samarbetar för att starta förvaltad ETH-BTC-fond

Bitcoinguide

Crypto-derivatbyte Bit.com lägger till begäran om offert (RFQ) -funktion via Paradigm »CryptoNinjas

Bitcoinguide

SquaredFinancial höjer Philios Petrides till Chief Data Officer

Bitcoinguide