Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

NBA-teamet Sacramento Kings erbjuder spelare möjlighet att få lön i Bitcoin – Nyheter Bitcoin News


Sacramento Kings, ett amerikanskt professionellt basketlag, kommer att erbjuda alla i sin organisation möjlighet att få sin lön betald i bitcoin. Detta inkluderar alla spelare, enligt NBA-lagets ordförande, Vivek Ranadivé.

Sacramento Kings erbjuder löner i Bitcoin

Sacramento Kings lagordförande Vivek Ranadivé sa enligt uppgift på klubbhuset på måndag att alla i hans organisation kunde få sin lön i så mycket bitcoin som de vill. En bitcoinentusiast, Neil Jacobs, som var närvarande vid klubbhusmötet citerade Ranadivé sa:

Jag kommer att meddela de närmaste dagarna att jag kommer att erbjuda alla i Kings organisation, de kan få betalt så mycket av sin lön i bitcoin som de vill, inklusive spelarna.

Sacramento Kings blev det första NBA-laget som accepterade bitcoin som betalningsalternativ i arenan i januari 2014 genom Bitpay. År 2018 meddelade teamet att det blev det första professionella idrottslaget i världen som bryter ut kryptovaluta genom ett välgörenhetsprogram som heter Miningforgood.

Dessutom samarbetar Kings med Blockparty i ett blockchain-driven belöningsprogram och har gått samman med CryptoKaiju för att lansera en rad fysiska krypto-samlarobjekt inom professionell sport. Det lanserade också NBA: s första live blockchain-drivna auktionsplattform för autentiska memorabilia med Consensys och Treum.

Samtidigt har proffsfotbollsspelaren Russell Okung fått betalt i bitcoin. Han sa i januari att han fick hälften av sin lön på 13 miljoner dollar i BTC.

Tror du att fler lag ska erbjuda spelare lönebetalningar i bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, The Sacramento Kings

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Colombianskt kryptovalutaprojekt Kmuschicoin får popularitet när antagandet i lokala butiker växer – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitgesell, det nya digitala guldets första halvering har just hänt

Bitcoinguide

Crypto Bank expanderar i Indien – Säker regering kommer att godkänna legitim användning av kryptovalutor – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide