Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Nathan Varty: ‘Likviditet som verktyg kan ge användare gratis VPN’


Ämnet valar, stora innehavare av kryptovaluta, fortsätter att vara ett problem för nya investerare inom blockchain- och kryptovalutateknik.

Endast ett litet antal användare tenderar att hålla en oproportionerlig mängd pengar i de flesta blockchain-nätverk.

Detta skapar en situation där vanliga användare påverkas av deras inflytande när det gäller styrning, tekniska detaljer och till och med prisöverväganden.

SpiderDAO är en decentraliserad VPN-tjänsteleverantör och blockchain-plattform med fokus på att bygga ett valresistent blockchain-nätverk samt att föra online-integritet till slutanvändaren.

Som en decentraliserad autonom organisation (DAO) implementerar den en flerskiktad styrningsinställning baserad på hårdvaru- och programvaruverktyg ovanpå en rättvis och elastisk hårdvarubaserad DAO byggd på Polkadot.

SpiderDAO
Nathan Varty, medgrundare och VD, SpiderDAO

SpiderDAO Dashboard, SPDR Token och SpiderConnect Router samlas för att skapa ett robust, skalbart och samhällsstyrt ekosystem som är valresistent. Finance Magnates satte sig ner med VD Nathan Varty för en pratstund.

Hej Nathan, tack för att du satte dig ner hos oss. Online integritet är uppenbarligen en stor sak idag. Var tror du att utrymmet går i denna mening?

Varje dag hör vi om ett annat sofistikerat hack eller bluff som har brutit mot våra data på någon nivå, det verkar vara en del av våra vardagliga nyheter. Vi känner att detta bara kommer att bli värre med tiden.

Vi tror att framtiden för Internet beror på decentraliserade företags innovationer och samarbeten och dessa kommer att vara en stor del av framtiden för Web 3.0.

Dessa initiativ förespråkar möjligheten för slutanvändarna att få tillbaka kontroll över deras data och integritet.

Vad sägs om blockchain-tekniken som övertygade dig om att flytta från ett VPN-företag till Decentralized Autonomous Organization (DAO)? Vad är det med DAO som du tycker är mest tilltalande?

Vi tror att framtiden för internet är i blockchain. Att se möjligheterna med blockchain-teknik var en riktig ögonöppnare för oss när vi arbetade inom VPN-industrin, det fick oss att inse bristerna i centraliserade tjänster.

SpiderDAO sätter en ny standard inom ramen för DAO, vilket gör dem mycket mindre benägna att kontrolleras av malciusaktörer eller rika valar. Att ha en SpiderConnect-router lika med en röst kommer att stoppa denna nya typ av problem.

Vi vet att SPDR-token var den första någonsin token som lanserades på Polkastarter. Ge oss grunderna om SpiderDAO. Varför ska man använda SpiderDAO och vad är SPDR-token?

SpiderDAO är en nästa generations hårdvarubaserade DAO-styrningsmodell som syftar till att ge en ny standard för rättvisa till befintliga DAO-ramar. Traditionella DAO-modeller är föremål för attacker och övertagande av plutokratier som kontrolleras av rika valar.

Vår vision handlar om att skydda din integritet på internet när du surfar på internet och att få betalt för att sälja din bandbredd.

SPDR-token samlar flera andra komponenter för att ge byggstenarna för att växa och upprätthålla ett dynamiskt ekosystem.

Dessa kommer att inkludera SpiderDAO – den första hårdvarustyrda DAO med en självupprätthållande och självförbättrande robust hårdvara- och programvarukontrollmekanism; SpiderConnect Routers, som erbjuder flera roller som en höghastighets VPN-tunnel, en DAO-röstningsbiljett och en nod i ett helt autonomt decentraliserat VPN; SpiderVPN – ett virtuellt privat nätverk som sammanlänkar alla element i DAO och erbjuder en gratis dVPN-tjänst för kvalificerade användare; SpiderToken (SPDR) med olika användningsfall inklusive: berättigande till rösträtt som SpiderDAO-deltagare, likviditetsbrytning och likviditet som verktyg (LAU) och ersättning för SpiderVPN-tjänster.

Dessutom kommer SpiderMarket att vara ett enkelt sätt att sälja och köpa bandbredd för SPDR-belöningar baserat på reglerna i Service Level Agreement (SLA).

SpiderVault kommer att skapas för att ackumulera två procent av kryptointäkterna som genereras av tjänster som använder SpiderDAO och som kan omfördelas för framtida erbjudanden. Och SpiderDashboard kommer att ge en slutanvändaråtkomstpunkt till alla funktioner i SpiderEcosystem.

Du är känd för att vara “valresistent”. Kan du förklara vad detta betyder och hur det gynnar SPDR-tokeninnehavare?

Traditionella DAO-modeller är föremål för attacker och övertagande av plutokratier som kontrolleras av rika valar, de kan enkelt ta över en DAO genom att förvärva majoriteten av tokens och vrida röster för att möta de skadliga aktörernas behov, oavsett om det var att flytta tokenpriset i deras gynna eller ändra en företagspolicy för att möta de olyckliga behoven.

SpiderDAO: s dubbla styrningsmodell kommer att förneka detta problem och för med sig en rättvis och elastisk styrningsgrund som SpiderDAO-ekosystemet kan frodas och driva fram visionen om det välbehövliga Web 3.0.

SpiderDAO har samarbetat mycket nyligen. Berätta om några av dessa partnerskap och hur de är värdefulla.

Teamet har skapat partnerskap med andra teknikentreprenörer som delar vår vision och slösar ingen tid på att bygga plattformslösningar.

SpiderDAO har samarbetat med Exeedme för att erbjuda snabb bandbredd och sekretesslösningar för Exeedme-spelare samtidigt som de skapar en dedikerad spelgemenskap för sina slutanvändare och $ SPDR-innehavare.

Att säkra och sponsra framtida speltävlingar, vara värd för online-evenemang och säkra nätverket på LAN-evenemang vilket skapar en verkligt spännande utmaning för båda partners.

Ett av SpiderDAOs första samarbeten var med Fire Protocol, ett decentraliserat protokollutbyte som gynnades av hög skalbarhet och exponering för flera tillgångar.

Fire Protocol erbjuder också likviditetsbrytning, vilket gör det möjligt för användare att avveckla tillgångar medan de blandas fritt mellan dem. Båda företagen planerar att göra alla tillgångar som kan handlas med Fire Protocols tvärkedjiga inslagningsnav.

Medan SpiderDAO kommer att upprätthålla de prejudikat som krävs för största möjliga integritet för sina slutanvändare och för Fire Protocol DEX, kommer den senare att skapa efterfrågan på SPDR-token genom att lista den i sin domän.

Fire Protocol är det första projektet som utnyttjar SpiderDAO-programmet Liquidity as Utility (LAU) som erbjuder gratis VPN-belöningar till alla likviditetsleverantörer som äger i Fire’s likviditetspooler.

Detta gör det möjligt för alla användare att göra anspråk på belöningar såväl som attraktiva APY som redan erbjuds. Detta är det första i sitt slag och nu när LAU-programmet är skalbart kommer vi att se många fler projekt i DeFi-rummet utnyttja denna möjlighet.

Det faktum att likviditetsleverantörer kan få en verklig, konkret produkt utöver en avkastning i APY på sin insats är en riktig spelväxlare. Vi är världens första nätverk som erbjuder denna fördel inte bara SPDR-innehavare utan alla projekt som vi samarbetar med. Ett utmärkt exempel på detta är brandprotokoll.

Vi kommer att lansera många fler partnerskap med exakt samma fördelar för deras samhällen.

Du har integrerat populära DeFi-koncept i din tjänst som likviditetsbrytning. Berätta om programmet Liquidity as Utility och hur det hjälper SPDR-tokeninnehavare.

Att agera som en likviditetsleverantör (LP) är en handling där en individ gynnar hela samhället. Vi anser att LP-token ska ha samma verktyg som den underliggande SPDR-token, nämligen att ge LP-apparater tillgång till gratis VPN.

Vi kallar den här mekanismen för “likviditet som verktyg” eller LAU. Genom att centrera verktyget kring LP-tokens vill vi uppmuntra ett brett deltagande i SpiderDAO-distributionsprogrammet och belöna LP-skivor genom en kombination av LP-vinst och token-verktyg.

Alla LP-skivor som tillhandahåller likviditet till ett värde av $ 500 kommer att få en kompletterande SpiderVPN för en fullfjädrad optimal integritetsinställning online.

LAU-programmet är nu ett skalbart plugin som kan erbjudas till många andra likasinnade projekt som kan erbjuda LAU-programmet till sina befintliga likviditetspooler, detta kommer att bidra till att skapa medvetenhet om SpiderDAO och gratis VPN-belöningar för många andra LP-leverantörer runt DeFi Plats.

Du har också meddelat något som heter Spider Nests. Kan du prata lite om det?

Spider Nests, ett insatsprogram som riktar sig till icke-LP SPDR-innehavare som vill få tillgång till gratis VPN-tjänster. Spindelbo kommer att finansieras av APY Scaling Mechanism, vilket möjliggör att prisstabilisering sammanfaller med den ökade efterfrågan på SPDR kopplad till SpiderConnect Router och VPN-antagande.

Spider Nests gör det möjligt för SPDR-tokeninnehavare att låsa upp sina SPDR-token i ett “Nest” i antingen 1, 3, 6 eller 12 månader och få ökade belöningar och gratis VPN-routrar baserat på längden på låsning.

Vad mer kan vi förvänta oss av SpiderDAO inom en snar framtid?

Vi kan inte säga för mycket eftersom vi är under NDA för många av våra kommande meddelanden. Vi har dock samtal med några större varumärken och centraliserade börser och vi kommer att avslöja alla nyheter i god tid. Följ oss på meddelandekanalen för de senaste tillförlitliga nyheterna.

Source link

Related posts

NFTs Still Have a Few Kinks to Work Out: On CO2, Fraud, and Theft

Bitcoinguide

cTrader Copy Strategy Beats World Copy Trading Record

Bitcoinguide

WeTeam och Vite samarbetar för att möjliggöra flerkedjig DAO-tjänst »CryptoNinjas

Bitcoinguide