Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Mystery Buyer släpper 900 000 dollar på CryptoPunks Splurge


Dela den här artikeln

En okänd köpare på Larva Labs började agera igår kväll för att köpa 19 CryptoPunks NFT. De spenderade 897 000 dollar på mindre än två timmar.

CryptoPunks-marknaden blomstrar

En mysteryköpare tillbringade över 491 ETH på CryptoPunks igår kväll.

Köparens konto var inaktivt fram till i går kväll, då de förvärvade 19 digitala samlarobjekt från Larva Labs. Deras inköp inkluderade Punk 2484, en av 88 sällsynta zombiepunkar. Den satte tillbaka dem 311 000 dollar.

NFT Larvalabs-bild som visar Crypto Punk-samlingen
Källa: LarvaLabs

CryptoPunks lanserades av Larva Labs 2017 och hittade snabbt en kultföljd bland ivriga Ethereum-användare. Idag är de utan tvekan de mest eftertraktade NFT-filerna på Ethereum och har nyligen hämtat stora summor pengar. Förra månaden sålde en punk för 605 ETH, 761 888,57 dollar vid den tiden.

Varje punk kommer i form av en 24 × 24 pixelkonst och tillhörande ERC-721-token, och det finns bara 10 000 existerande. De gavs bort gratis vid lanseringen.

Det är oklart om valskontot bakom $ 900.000 $ tillhör en grupp eller en individ. Fortfarande är de höga värderingarna på NFT som ursprungligen var tillgängliga gratis en indikation på en blomstrande marknad.

Twitter-användare gmoneyNFT påpekade försäljningsserien tidigare idag och spekulerade i om köparen skulle kunna vara en av de högvärdiga individer som nyligen kommenterade NFT-marknaden, till exempel Mark Cuban.

På tal med Crypto Briefing sa gmoneyNFT:

”Jag antar att de håller för nu. Jag tror att alla har ett pris som de skulle sälja något för. Men jag är säker på att de kommer att hålla kvar länge. ”

NFT-marknaden har gjort stora språng de senaste månaderna, med rekordförsäljning och det ledande auktionshuset Christie är nu banbrytande på världens första vanliga auktion av digital konst.

Utlämnande: Författaren höll Bitcoin i skrivande stund.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Chainlink Whales säljer med lite stöd framåt

Bitcoinguide

Vampyrattack eller innovation? Basketdao stormar DeFi-indexscenen

Bitcoinguide

Kinas chef för digitala valutaprojekt säger att “anonymitet är inte genomförbart”

Bitcoinguide