Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Musiker får 200 000 dollar i kryptodonationer efter Twitch Raid


Viktiga takeaways

  • En ung musiker har fått 200 000 dollar i ETH, REN och andra tokens efter att en grupp kryptoföljare plundrade deras Twitch-ström igår kväll.
  • Gruppen hade försökt donera till en annan musiker på streamingtjänsten, men riktade Mela Bee efter att mods censurerade sina meddelanden i chattrummet.
  • Jordan Fish, Cryptocurrency trodde ledare bättre känd som Cobie, arrangerade den generösa stormen.

Dela den här artikeln

Mela Bee fick en stapel digitala mynt till ett värde av 200 000 dollar efter att en grupp kryptoföljare plundrade deras Twitch-ström igår kväll.

Crypto-användare Raid Twitch Stream

Gesten leddes av Jordan Fish, som är mer populärt känd i kryptosamhället som Cobie. Fish driver den kryptofokuserade podcasten UpOnlyTV och har nyligen bedrivit flera så kallade “Twitch raids.”

Mottagaren var en ung kanadensisk konstnär som heter Mela Bee. Hon framförde låtar på gitarr hela natten tillsammans med sin pojkvän, som spelar under aliaset DumbBuck. Spela i mer än sju timmar, paret rullade igenom en rad klassiska hits inklusive Radioheads “Creep” och Blink-182: s “All The Small Things.”

Många av kryptoföljarna som tittade på strömmen skämtade att DumbBuck bar en likhet med Sergey Nazarov, grundaren av Chainlink.

Twitch raids Fish populariseras i ett enkelt format. Fish tittar på livestreamingsidan för att hitta en musiker som spelar för en liten publik och tar sedan över värdtjänster. Han då uppmanar sina 313 000 Twitter-följare att gå med i hans kanal och uppmuntrar musiker att ladda ner sin egen MetaMask-plånbok. När de har delat adressen, prenumererar de som tittar på strömmen på musikerens sociala kanaler och skickar ETH och andra tokens när de utför låtar live.

Av alla Twitch-raiderna som Fish har organiserat såg igår kväll den största summan hittills. Tidigt i övertagandet reducerades Mela Bee till tårar efter att ha sett hennes följeslagare skjuta upp. Senare insåg hon att några av de som tittade hade skickat digitala pengar till hennes MetaMask-plånbok.

En generös tittare skickade så mycket som 100 000 REN, värt över 100 000 dollar i skrivande stund. Adressen kan ses på Etherscan här.

Donation potten fick en boost efter att ETH steg över $ 3200 i går kväll. Nummer två krypto har sedan svalnat, vilket lämnar poolen av medel närmare 198 500 dollar.

“Bästa 6 timmarna i mitt liv”

Det är en bitter vridning mot kvällens händelser genom att Mela Bee och DumbBuck inte var de första musikerna Fish riktade mot. Han hade uppmuntrat en annan Twitch-artist som heter paratune att ladda ner MetaMask först men misslyckades med att övertyga honom efter att han och hans anhängare fick ett förbud från paratunes mods.

Mela Bee tog till Twitter för att uttrycka sitt tack tidigt måndag morgon.

“Jag är super överväldigad, jag skakar bokstavligen.” Hon sa.

Fisk föreslog att sätta upp Mela Bee med ett uppträdande i James Corden eller Ellen DeGeneres chattprogram och märka Mark Cuban i sitt inlägg. Kuban, som visas i den populära TV-serien Shark Tank, har nyligen blivit känd för sitt intresse för Ethereum och DeFi. Han uppträdde som gäst på UpOnlyTV förra månaden.

Fisk skämtade sedan att han förväntade sig en inbjudan till parets bröllop för sina ansträngningar att ordna raiden. “LOL, du kommer säkert att vara där”, svarade Mela Bee.

Crypto Briefing har nått ut till Mela Bee, DumbBuck och Jordan Fish för kommentar.

Utlämnande: I skrivande stund ägde författaren till den här funktionen ETH och flera andra kryptovalutor.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Moonbeam landar 6 miljoner dollar i finansieringsrunda ledd av CoinFund

Bitcoinguide

Coinbases Q1 Call avslöjar tillväxt, produktkarta

Bitcoinguide

SBI Holdings i Japan tillkännager offentlig Bitcoin Mining Pool

Bitcoinguide