Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Morgan Stanley lägger till Bitcoin i 12 investeringsstrategier för fonder – Finance Bitcoin News


Morgan Stanley har lämnat in en anmälan till US Securities and Exchange Commission (SEC) för att lägga till bitcoin-exponering för 12 av sina fondernas investeringsstrategier. Dessa fonder kan investera i bitcoinfutures samt få indirekt exponering för kryptovalutan genom investeringar i Grayscale Bitcoin Trust, uppgifterna om arkivering.

Bitcoin-exponering för 12 Morgan Stanley-fonder

Morgan Stanley Institutional Fund Inc., Morgan Stanleys kapitalförvaltningsavdelning, lämnade in ett uttalande om ytterligare informationstillägg till US Securities and Exchange Commission (SEC) på onsdag. Syftet med ansökan är att 12 av investeringsbankens fonder kan börja lägga till exponering för bitcoin.

Företaget förklarade att “Bitcoin-exponering” har lagts till i “Investeringspolicyer och -strategier” i tolv fondportföljer, under avsnittet “Andra värdepapper och investeringsstrategier”.

De fonder som kan börja lägga till bitcoin-exponering är Advantage Portfolio, Asia Opportunity Portfolio, Counterpoint Global Portfolio, Developing Opportunity Portfolio, Global Advantage Portfolio, Global Permanence Portfolio, Global Opportunity Portfolio, Growth Portfolio, Inception Portfolio, International Advantage Portfolio, International Opportunity Portfolio och Permanence Portfolio.

Ansökan beskriver:

Vissa fonder kan ha exponering för bitcoin indirekt genom kontantavvecklade terminer eller indirekt genom investeringar i Grayscale Bitcoin Trust (BTC) (‘GBTC’), ett privat erbjudet investeringsmedel som investerar i bitcoin.

Dessutom beskriver arkiveringen att varje portfölj “kan få exponering för bitcoin och andra tillgångar genom att investera upp till 25% av dess totala tillgångar i ett helägt dotterbolag till fonden organiserat som ett företag enligt Caymanöarnas lagar.” Dessutom kan “Varje dotterbolag investera i GBTC, kontantavvecklade bitcoin-futures och andra investeringar.”

Beträffande terminkontrakt baserade på BTC som vissa fonder kan investera i, klargörs arkiveringen att ”De enda bitcoin-futures som en fond kan investera i är kontantavvecklade bitcoin-futures som handlas på terminsbörser registrerade hos CFTC [the U.S. Commodity Futures Trading Commission]. ”

Nyligen avslöjade Morgan Stanley att de kommer att erbjuda rika kunder tillgång till tre bitcoin-investeringsfonder. I februari sa företagets chef för tillväxtmarknader och global chefsstrateg: “kryptovalutor är här för att stanna som en seriös tillgångsklass.”

Vad tycker du om att Morgan Stanley lägger till bitcoin-exponering i sina fonder? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin Holding vinster, varför BTC kan öka över $ 50K

Bitcoinguide

Litecoin Creator Charlie Lee ansluter sig till BTCS som ny oberoende direktör – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Goldman Sachs erbjuder ‘Full Spectrum’ av Bitcoin-investeringar – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide