Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Moonstake integreras med Sylo för att ta med sitt insatsprotokoll till Sylo Smart Wallet »CryptoNinjas


Moonstake, ett staking pool-protokoll och tjänsteleverantör, har meddelat ett nytt partnerskap med Sylo, ett decentraliserat programvaruutvecklingsföretag och skaparna av Sylo Network och Sylo Smart Wallet.

Genom detta samarbete kommer Moonstake att ansluta Sylo med sin robusta API / SDK-lösning, vilket möjliggör stakingfunktioner i Sylo Smart Wallet och låter Sylo-användare tjäna passiva inkomster från sina lediga kryptotillgångar.

Sylo grundades 2010 och har åtagit sig decentralisering och har skapat ett ekosystem bestående av digitala programvaror för konsumentplånböcker, applikationer, infrastruktur och utvecklarverktyg för att inleda en decentraliserad framtid som är värt att se fram emot.

En unik plånbok-app som kombinerar digital tillgångshantering med decentraliserad kommunikation, Sylo Smart Wallet är en smart decentraliserad e-plånbok som gör det möjligt för användare att köpa, lagra, spåra, skicka och ta emot kryptotillgångar, utforska Ethereums dapps värld med hjälp av en web3-webbläsare, betala med kryptovaluta i den verkliga världen och tillhandahåller säker kommunikation via chatt eller ljud- / videosamtal.

”Vi är glada att kunna erbjuda vårt community av globala användare ännu ett sätt att få tillgång till fördelarna med krypto. Som alltid har vårt användarflöde utformats med tanke på enkelhet, och att satsa via Moonstake i Sylo Smart Wallet gör det enkelt att tjäna från digitala tillgångar för människor överallt. ”
– Dorian Johannink, grundare och affärsdirektör för Sylo

Född för över ett år sedan med målet att skapa det största insatsnätverket i Asien, sedan starten Moonstake har utvecklat mycket användarvänliga plånböcker för både webb och mobil (iOS / Android) som är kompatibla med över 2000 kryptovalutor.

Efter en fullskalig operativ lansering i augusti 2020 har Moonstakes totala insättningstillgångar vuxit snabbt till 800 miljoner USD i insatta tillgångar på bara sex månader. Inom ett år efter grundandet rankades Moonstake bland topp 10 av världens främsta leverantörer av stakingstjänster och fortsätter att utöka sin verksamhet kraftigt.

”Sylo Smart Wallet är en intressant e-plånbok som kombinerar funktionaliteten i ett flexibelt verktyg för digital tillgångshantering och en säker snabbmeddelandeapp. Vi hjälper gärna till korrekta kryptoprojekt som Sylo möjliggör insättning i sin plånbok så att användare kan få fler sätt att tjäna med krypto. Med ett brett urval av PoS-mynt och attraktiva avkastningsgrader från våra högkvalitativa insatspooler är vi övertygade om att användarna kommer att vara nöjda med sin insatsupplevelse på Sylo som drivs av Moonstake. ”
– Mitsuru Tezuka, grundare av Moonstake



Source link

Related posts

5 Fintech-märken dominerar Crypto

Bitcoinguide

Ryssland: Nya regler skärper centralbankens kontroll över betalningar

Bitcoinguide

Stor uppgradering till Oasis Network ger kraftfulla nya verktyg för ParaTime och DApp-utvecklare »CryptoNinjas

Bitcoinguide