Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Moonbeam Network får färsk kapitalinjektion efter Purestake Fundraising Success – Bitcoin News


Efter en inledande rundkapitalrunda på 1,4 miljoner dollar har Purestake samlat in en strategisk finansieringsrunda på 6 miljoner dollar från ett konsortium av investerare för att påskynda utvecklingen, eftersom teamet syftar till att få Moonbeam-nätverket live under andra halvåret.

Ethereum-kompatibelt Smart Contract Initiative syftar till att leverera Mainnet i mitten av 2021

Ethereum kan vara blockchain för många decentraliserade applikationer (dapp) och smarta kontraktsutvecklare för närvarande, men detta paradigm skiftar snabbt eftersom fler vägar leder mot Polkadot, ett kommande kommunikationsprotokoll över kedjor.

Bland de fascinerande projekten som hoppas kunna bygga på Polkadots kommande fallskärmar är Moonbeam, ett protokoll som hjälper utvecklare att distribuera projekt med flera kedjor. Genom att integrera Ethereum Virtual Machine (EVM) och Web3-kompatibilitet underlättar Moonbeam direktanslutningar med Ethereum-nätverket, vilket hjälper smarta kontrakt och dapps att fungera felfritt på flera blockkedjor samtidigt.

Med Moonbeam närmare lanseringen på en Polkadot-fallskärm har moderbolaget Purestake avslöjat ytterligare en kapitalinjektion i organisationen som är utformad för att hjälpa företaget att leverera sin smarta kontraktsplattform senare i år.

Den strategiska finansieringsrundan på 6 miljoner dollar kom från ett brett spektrum av investerare, vilket tackade Purestakes åtagande att skapa strategiska partnerskap som kan hjälpa till att driva företagets protokollutveckling. Coinfund ledde insamlingsrundan tillsammans med Binance Labs, Coinbase Ventures, Fenbushi Capital och IOSG Ventures, bland andra framstående blockchain-riskkapitalföretag.

Genom att fokusera på att samla kända branschnamn planerar Purestake att utnyttja dessa relationer för att få den globala medvetenhet som behövs för att driva Moonbeam-antagandet till epicentrerna för decentraliserad finansiering (defi) och NFT-aktiviteter.

Slutar på nätverkets avstängning

Purestakes nya omgång kommer att ta itu med flera viktiga aktiviteter i rörelsen, som att bygga fler utvecklingsverktyg och integrationer, hantera säkerhetsrevisioner och utvidga sitt framväxande fotavtryck i Asien.

På samma sätt som utbyggnadsinsatsen i flera steg som Polkadot orkestrerat under det senaste året, har Purestake för avsikt att följa upp sitt live testnet-fallskärm med en Kusama-baserad Moonriver-distribution innan en eventuell parachain mainnet-lansering mitt i året.

Den mycket interoperabla och förväntade Moonbeam-plattformen hjälper befintliga Ethereum-smarta kontrakts- och applikationsutvecklare att migrera till Polkadot-ekosystemet utan att kräva total omkodning. Förutom att ge utvecklare fler val kommer det också att ta itu med smärtpunkter som skalbarhet och kostnadseffektivitet.

Ändå kommer den föreslagna lanseringen av Kusama och Polkadot-fallskärmar att krävas först, tillsammans med tredjepartskodgranskningar av Moonbeam innan Purestake helt kan förverkliga dessa ambitioner.

Kapitalet fortsätter att komma till Defi-infrastruktur

Moonbeam är långt ifrån det enda nätverket som har ökad medvetenhet och kapitalinflöde, särskilt när det gäller att förbättra defi-upplevelsen. Blockswap, som tillhandahåller en tillgänglig defi-plattform som är utformad för att bryta ner komplexiteten i token-insatsprocesser, är den senaste i en lång rad av insamlingsmottagare efter att ha fått 2,5 miljoner dollar i placeringar från en grupp industrifonder och investerare.

Den nya omgången kommer att hjälpa Blockswap att få fler defi-produkter på marknaden genom sin expansion till räntebärande erbjudanden. För att ge mer stabilitet och mindre volatilitet för användarna kan Blockswaps intensiva fokus på tillgänglighet vara en annan fjäder i taket för större defi-antagande eftersom infrastruktur fångar upp samhällets intresse.

Kommer lanseringen av Moonbeam att främja en massiv migration från Ethereum till Polkadot? Låt oss veta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Moonbeam, Purestake

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

IRS lanserar ‘Operation Hidden Treasure’ för att rikta inrapporterad kryptoinkomst – Skatter Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin-Pegged Token skapad av Binance Swells, BTCB befaller nu 2,3 ​​miljarder dollar marknadsvärde – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

USA: s husrepresentant Ro Khanna Lauds BTC Vilket ‘inte kan avvärderas’ – kräver mindre kolintensiv gruvdrift – Ekonomi Bitcoin News

Bitcoinguide