Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Modulus förbättring av kryptobörsen för att eliminera penningtvätt i P2P-överföringar »CryptoNinjas


I morse meddelade Modulus, en USA-baserad utvecklare av ultrahögpresterande handels- och övervakningsteknik som driver globala aktier, derivat och digitala börser, att den har släppt sitt nya P2P Internal Transfers System, vilket gör det möjligt för handlare att överföra pengar till varandra samtidigt som man aktivt bekämpar försök till penningtvätt.

”Detta är det första av en handfull nya system och lösningar som vi kommer att lansera de närmaste veckorna. Vi byggde dessa förbättringar med två mål: tillåta utbyten att ge sina handlare större frihet att använda sina tillgångar efter eget gottfinnande och återförtro till kryptovaluta. Detta åstadkommer båda, säger Richard Gardner, VD för Modulus.

Modulus ‘ ny lösning innehåller en patentsökt AML-system för att förhindra penningtvätt samtidigt som handlare kan flytta sina tillgångar med färre tekniska steg. Lösningen kommer att införlivas i Modulus utbyteslösning för vita etiketter, som gör att utbyten kan skala mer än 10 miljoner transaktioner per sekund med mindre än 40 nanosekunders latens. Dessutom innehåller lösningen också maskinövervakning av handel med maskininlärning som utnyttjar handelsdata för att övervaka och förhindra olagligheter på marknaden.

”Våra utvecklare arbetar med projekt som gör kryptovaluta säkrare och hjälper till att få utbyten i linje med framtida lagstadgade krav – efterlevnadsproblem som vi har spårat – samtidigt som de ger sina handlare mervärde. Det är ingen tvekan om att digitala tillgångar kommer att bli mer reglerade med tiden. Vi har tittat på tittarna och det är vårt jobb att se till att våra kunder alltid ligger före regleringskurvan. Denna nya lösning är något som vi tror kommer att säkerställa att våra kunder är mer kompatibla än branschen som helhet. Det blir en strategisk skillnad om du är en utbyte och du kan visa potentiella kunder att du investerar i att säkra deras tillgångar. Säkerhetsfrågor, inte bara för tillsynsmyndigheter, utan också för handlare, ”menade Gardner.

”Dåliga nyheter ger bättre rubriker än goda nyheter. I krypto är nyhetscykeln ännu mer brutal eftersom det finns ett antal kraftfulla människor som aktivt rotar mot branschens framgång. Vi arbetar hårt för att se till att våra kunder inte hamnar på den stygga listan. Det räcker inte längre för ett utbyte att reagera på regleringspolitiken efter det att det har hänt. De bästa utbytena förbereder sig för hot innan de ens är på tillsynsmyndighetens radar. Det är där vi kommer in, ”noterade Gardner.Source link

Related posts

AllianceBlock tar sina DeFi-appar till Avalanche-ekosystemet »CryptoNinjas

Bitcoinguide

iGaming-plattformen Royale integrerar API3 för att verifiera krypto-till-fiat-prisutbyte »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Stacks lanserar mentordrivet acceleratorprogram för att driva på innovation på Bitcoin »CryptoNinjas

Bitcoinguide