Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Mobil kryptoplånbok ZenGo stänger $ 20M Series A-runda »CryptoNinjas


ZenGo, en kryptomobilplånbok för investerare i detaljhandeln, meddelade idag att den har stängt en serie A-serie på $ 20 miljoner ledd av Insight Partners med deltagande från Distribuerad Global (i samarbete med Temasek Holdings) och Austin Rief Ventures, samt befintliga investerare Benson Oak Ventures , Samsung Next, Elron, Collider Ventures, FJ Labs och andra.

ZenGo-teamet planerar att använda pengarna för att utöka sin uppsättning tjänster, inklusive ett Visa-betalkort, och en större uppsättning val för alternativ för ramp, off-ramp, handel och sparande. Ytterligare planer inkluderar utökat stöd för tillgångar och kedjor – för närvarande stöder plånboken över 50 tillgångar inklusive Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Tezos och Terra – och vidareutveckling av sin nyckelfria säkerhetsteknik för plånbok.

Till skillnad från befintliga värd- eller självhushållningslösningar ersätter ZenGos MPC-baserade nyckelfri plånboksteknologi den traditionella och ökända kryptoprivata nyckeln med två oberoende skapade matematiska hemliga aktier, samtidigt som de förblir on-chain och användarkontrollerade. ZenGo har inte tillgång till användarnas medel, och till skillnad från traditionella plånböcker med egen värd är säkerhetskopiering och återställning av konton helt enkelt säkrade med ansiktsbiometri. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för ZenGo att på ett säkert och smidigt sätt lägga full äganderätt och kontroll över digitala tillgångar i sina användares händer.

”Vi tror att en riktig kryptobaserad framtid kommer att kräva lösningar som är radikalt enkla, mobil-först och byggda i kedjan. Vår inställning till säkerhet, baserad på MPC, eliminerar traditionella enstaka felpunkter och har hjälpt oss att bygga en innovativ plånbok för konsumentkvalitet som gör krypto enklare och också en storleksordning säkrare. ”
– Ouriel Ohayon medgrundare och VD på ZenGo

Investeringen kommer mindre än ett år efter att företaget lanserade sin plånbok på iOS och Android i början av 2020, och mindre än tre månader efter att det splittrade sina tidigare årliga processvolymrekord och nådde 100 miljoner USD bara under första kvartalet 2021.Source link

Related posts

D-dag för Archegos Capital: Varför var det tillåtet så mycket Tier 1-likviditet?

Bitcoinguide

Ripple rymmer över $ 70 miljarder i XRP. Varför värderas Ripples eget kapital till 3 miljarder dollar? –Novogratz

Bitcoinguide

Bison Trails för att stödja Crypto.coms betalning blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide