Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Miljardärer bildar en blockchain-rådgivande kommitté för NBA – Blockchain Bitcoin News


Ett antal lagägare från National Basketball Association (NBA) har bildat en rådgivande kommitté för NBA-blockchain för den amerikanska professionella basketligaen. Den rådgivande kommittén består av välkända miljardärer och blockchain-förespråkare som äger lagen Nets, Mavs, Wizards, Celtics, Kings och Jazz.

Miljardärare i NBA-teamet anropar en Blockchain-rådgivande kommitté för National Basketball Association

Den amerikanska professionella basketligaen, NBA, kan införliva blockchain- och kryptolösningar i branschen inom en snar framtid. Sportico.com-bidragsgivarna Scott Soshnick och Eben Novy-Williams diskuterade den nya NBA-blockchain-kommittén med en av medlemmarna, Dallas Mavericks ägare Mark Cuban.

Soshnick och Novy-Williams nämnde också den populära Flow blockchain-applikationen som stöds av Dapper Labs, som har producerat “NBA Top Shot” non-fungible token (NFT) tillgångar. Sportico-författarna säger att NBA Top Shot-försäljningen har varit mycket produktiv och har hittills producerat 300 miljoner dollar på försäljningsmarknader.

“Det har väldigt lite att göra med Top Shot”, berättade kubanska publikationen via e-post. “Det handlar om blockchain-applikationer, varav Flow bara är ett alternativ.” Gruppens medlemmar verifierades av ”flera personer som är bekanta med planerna”, rapporterar Sportico.

Påtagliga medlemmar i NBA-blockchain-kommittén inkluderar Mark Cuban, Joe Tsai, Ted Leonsis, Steve Pagliuca, Vivek Ranadive och Ryan Sweeney. “NBA vägrade att kommentera”, betonade ämnet Soshnick och Novy-Williams.

Många av NBA: s rådgivande kommittémedlemmar för blockchain är Crypto-supportrar

Nyligen tillät kubanska Dallas Mavericks basketklubb att acceptera dogecoin (DOGE) via Bitpay. Vivek Ranadive ägare av Sacramento Kings har varit en kryptovaluta- och blockchain-supporter under lång tid. Sacramento Kings basketklubb har accepterat bitcoin (BTC) sedan 2014.

Medägaren till Boston Celtics, Steve Pagliuca, är medordförande för Bain Capital, en riskkapitalenhet, som har investerat miljoner i blockchain-projekt genom åren.

Lösningarna och innovationerna som kryptovalutor och blockchain kan ge NBA: s bord är ofattbara. Blockchain kan utnyttjas för biljettlösningar, tombolor och gåvor, icke-fungibla token (NFT) sportsamlar, digitalt signerade memorabilia från en fans favorit basketbollsspelare och pensionerade nummer och tröjor på ett oföränderligt sätt också.

För att inte tala om att kryptovalutor kan utnyttjas för att betala för alla dessa typer av artiklar tillsammans med alla varor, mat och dryck, och allt annat som NBA säljer kan säljas för kryptotillgångar.

Vad tycker du om inrättandet av NBA: s rådgivande kommitté? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

och Jazz, Blockchain, BTC, Celtics, Crypto, Joe Tsai, Kings, Mark Cuban, NBA, NBA blockchain, NBA Blockchain Advisory Committee, Nets, Ryan Sweeney, Steve Pagliuca, Ted Leonsis, Vivek Ranadive, Wizards

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Microstrategy ökar upp 262 Bitcoin, Treasury innehar 91K BTC till i genomsnitt 24K $ per mynt – Bitcoin News

Bitcoinguide

Här är vad analytiker säger

Bitcoinguide

Kryptoin re-filer Bitcoin ETF väljer att lista på Cboe över Nasdaq – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide