Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Miljardären säljer £ 175 miljoner London lägenhet till salu, accepterar Bitcoin


Miljardmästaren Nick Candy säljer sin takvåning med två våningar med utsikt över Hyde Park för svala £ 175 miljoner (240 miljoner US-dollar). Kickern är, han är öppen för att acceptera Bitcoin.

Trots att BTC sprickade $ 64 000 dollar den här veckan för att lägga upp en ny rekordhög nivå fortsätter debatten om kryptovalutornas legitimitet att rasa. Candys villighet att ta Bitcoin är dock ett bevis på att åsikten förändras, även om den är i snigelfart.

Nick Candy villig att acceptera Bitcoin för sin takvåning i Hyde Park

Source: dailymail.co.uk

Bitcoin som en rikedomsbutik

Candy är en före detta reklamchef som i mitten av 90-talet beslutade att renovera lägenheter på sin fritid. 1999 växte affärer, så han bestämde sig för att sluta sitt dagliga jobb och gå in på fastighet på heltid.

Ett partnerskap, under namnet Candy and Candy, bildades med sin bror Christian. Därifrån ändrade paret fokus till att köpa upp byggnader och genomföra avancerade renoveringar.

Nick tog ensam ägandet av företaget 2018. Det var ungefär denna gång han började sprida sina intressen utanför fastigheten. Hans privata investeringsfond Candy Ventures har finansierat ett brett spektrum av nystartade företag, inklusive ett metallprospekteringsföretag och ett bioteknikhälsoföretag. Men ett konsekvent tema i hela portföljen av företag är teknik.

Candy gick inte i detalj med att acceptera Bitcoin och Ethereum för sin snygga Hyde Park-takvåning, bara att kryptovalutor utgör en “stor möjlighet”.

Men Candys nick av godkännande upprepar en större oro, särskilt eftersom panikläget har betonat vikten av säkringstillgångar.

Chris Roper, kommunikationschef på MyConstant, en alternativ ekonomistart, sa att den ursprungliga efterfrågan på säkring har förändrats till något djupare. Investerare förväntar sig nu tillväxt och säkerhet, vilket är anledningen till att kryptovalutor har vunnit tjänst på senare tid.

“Människor vill diversifiera till alternativa investeringar och kryptovalutor erbjuder allt från säkerhetsstödda lån till värdeskydd till handel i valutastil.”

Londons fastighetsmarknad är galen

I likhet med Bitcoin har Londons fastighetsmarknad kallats en ohållbar bubbla i mer än ett decennium vid denna tidpunkt. Genomsnittspriset för ett hus i London är mer än det dubbla jämfört med resten av Storbritannien

Uppgifter från Office of National Statistics visade under Q4 2020, det genomsnittliga Londonhuset översteg en halv miljon pund för första gången, till £ 514 000 (US $ 708 000). Medan någon annanstans i Storbritannien kostar ett genomsnittligt hus 250 000 £ (345 000 US $).

Candys lägenhet tar saker och ting till det yttersta. Fastigheten är uppdelad i två nivåer, har 5 bäddar, en 21 m pool, ett spa och gym, två terrasser, ett champagnerum, en vinkällare och ett mediarum.

Det har 16 000 kvm utrymme och kanske viktigast är dess önskvärda läge i hjärtat av välmående Knightsbridge.

Intresserade med en reserv på 2 700 BTC till hands bör kontakta fastighetsmäklare Frank Knight för visning.

Bitcoin dagligt diagram

Source: BTCUSD on TradingView.comSource link

Related posts

Starbucks-kunder kan nu betala med Bitcoin via Bakks Digital Wallet-app – Bitcoin News

Bitcoinguide

Topps Digital Towers över NFT-universum med kommande Godzilla-samlingsauktion – Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin konsoliderar, här är varför BTC kan öka över $ 64K

Bitcoinguide