Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

MicroWorkers integrerar Ontologys ONTO-plånbok för att underlätta ytterligare betalningsalternativ för arbetare »CryptoNinjas


Ontology, den högpresterande offentliga blockchain som specialiserat sig på decentraliserad identitet och data, och den globala frilansande marknadsplatsplattformen MicroWorkers (MW), har idag meddelat att den senaste fasen av sitt samarbete är avslutad.

Efter den första bekräftelsen av partnerskapet i februari 2020, såg den senaste fasen av samarbetet Ontology ett nära samarbete med Microworkers för att övervaka integrationen av sin ONTO-plånbok med MicroWorkers-plattformen, vilket gör det möjligt för användare att få sina belöningar med andra metoder än PayPal och Payoneer och öka tillgången till kapital för många runt om i världen.

Frilansmarknad

Den globala online-frilansmarknaden växer snabbt och medlemmar i den växande industrin använder blockchain-teknik för att effektivisera sin plattform och sina marknadsplatser.

Dagens tillkännagivande kommer vid en tid av ökat intresse för kryptodeltagande och ser MicroWorkers utnyttja Ontology blockchain för att stödja sina växande AI-krav och göra det möjligt för arbetare och arbetsgivare att använda sina ONTO digitala plånböcker för att ta emot och skicka kryptobetalningar.

MicroWorker-användare kan också säkert lagra och dela sin kontohistorik och sitt rykte genom sitt ONT ID-nätverk, vilket möjliggör banbrytande kryptering samtidigt som de lägger ensam kontroll över data i användarens händer. När den inledande testfasen av integrationen nu är klar kommer dessa tjänster snart att finnas tillgängliga för alla MicroWorkers-användare.

“Vi är stolta över att detta partnerskap kommer att göra det möjligt för användare och arbetsgivare av MicroWorkers att få betalt via ONTO-appen, vilket visar Ontologys blockchain- och identitetsplattform som ett sätt att leverera dessa välbehövliga tjänster i en tid då mikroarbetare mest behöver det.”
– Li Jun, grundare av ontologi

ONTO plånbok

Med sin ONTO digitala plånbok kan MicroWorkers-användare ta ut Binance USD (BUSD) digital valuta och sedan sätta in euro på sina betalkort. Detta utökar kraftigt antalet uttagsmetoder och valutatyper som är tillgängliga för användare av MicroWorkers, vilket ger dem större valmöjligheter över hur de får betalt för sitt arbete. Det finns också ett antal andra fördelar för användare, inklusive en betydligt lägre uttagsavgift, som med 2% är lägre än andra uttagsmetoder på den nuvarande MicroWorkers-plattformen.

I ett försök att locka fler användare att delta i initiativet kommer ett antal ytterligare fördelar att erbjudas, inklusive eliminering av kortöppningsavgifter och en bredare tillgång till belöningar för digital valuta. Slutligen kan ett inkomstcertifikat genereras på ONTO med ett klick, vilket ger användarna bekvämlighet när de söker relaterade jobb och gör ONTO: s funktioner mer demonstrativa.

”Genom att möjliggöra denna integration med Ontology, gör vi betydande framsteg när det gäller hur våra anställda kan få betalt. Vi tror att denna utveckling kommer att främja en ny nivå av ekonomisk frihet bland våra plattformsanvändare och göra det möjligt för dem att dra nytta av antalet spännande nya tjänster som vi har på gång. Vi ser blockchain och digital identitet som oerhört viktigt, och vi är dedikerade till att utnyttja dessa nya tekniker för att ge mikroarbetare runt om i världen bästa möjliga upplevelse. ”
– Nhatvi Nguyen, VD för MicroWorkersSource link

Related posts

En glimt av framtiden för identifieringsdokument

Bitcoinguide

Moonstake integreras med Sylo för att ta med sitt insatsprotokoll till Sylo Smart Wallet »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Grain Trading Firm tillkännager emission av obligationer med 10 miljoner euro via Ignium.io

Bitcoinguide