Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Microstrategy köper $ 15 miljoner dollar i Bitcoin, Firm’s Stash hoppar till 91 579 BTC – Finance Bitcoin News


Det börsnoterade företaget Microstrategy köpte mer bitcoin enligt en tweet från företagets verkställande direktör Michael Saylor och en ny arkivering av Securities and Exchange Commission (SEC). Företaget spenderade 15 miljoner dollar kontant och innehar nu 91 579 bitcoin i företagets reserver.

Business Intelligence Firm Microstrategy Fortsätter att stapla Bitcoin

Månad efter månad har företaget Microstrategy fortsatt att köpa bitcoin (BTC) och lägga till det i företagets balansräkning. På måndag, företaget avslöjade ännu ett BTC-köp när det avslöjade för SEC i ett formulär 8-K att det köpte 253 bitcoins för 15 miljoner dollar kontant.

SEC-arkivanteckningarna:

Den 5 april 2021 meddelade MicroStrategy Incorporated att de hade köpt cirka 253 bitcoins för 15 miljoner dollar kontant till ett genomsnittligt pris på cirka 59 339 dollar per bitcoin inklusive avgifter och kostnader. Den 5 april 2021 innehar företaget cirka 91 579 bitcoins som förvärvades till ett sammanlagt inköpspris på 2 226 miljarder dollar och en genomsnittlig köpeskilling på cirka 24 311 dollar per bitcoin, inklusive avgifter och kostnader.

Nära en halv miljard mer att köpa för att korsa 100K Bitcoin Cache

Business intelligence (BI) -företaget har fortfarande 8421 bitcoin för att överträda 100 000 BTC i reserver. Till nuvarande BTC-priser innebär det att företaget måste spendera ytterligare 496 miljoner dollar på bitcoin för att hoppa över det numret.

Förutom stora bitcoinfonder som GBTC och några andra organisationer, är Microstrategy ett börsnoterat företag med en av de största stasherna av BTC hittills.

Webbportalen bitcointreasuries.org visar det stora antalet företag som nu innehar bitcoin i sina balansräkningar. Med Microstrategys senaste köp visar webbplatsen 1 373 294 BTC ägs av företag och företagsenheter. 1,3 miljoner BTC representerar 6,54% av hela BTC-utbudet.

Av 21 miljoner bitcoin innehar Microstrategy 0,436% av hela utbudet och idag är det stash värt 2,4 gånger inköpsvärdet till 5,4 miljarder dollar. Det börsnoterade elbilsföretaget har cirka 48 000 BTC eller ungefär hälften av vad Microstrategy har på balansräkningen.

Efter Microstrategys VD Michael Saylor avslöjade köpet på Twitter fick tweeten många svar.

“Om tid man”, en person svarade. “Du måste öka din apelsindosdos igen.”

Vad tycker du om att Microstrategy fortsätter sin bitcoin-köptur och meddelar att den köpte ytterligare 15 miljoner dollar på måndag? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

balansräkningar, Bitcoin (BTC), Bitcoin Microstrategy, bitcointreasuries.org, BTC Microstrategy, crypto assets, Finance, microstrategy, microstrategy bitcoin, microstrategy btc, börsnoterat företag, Treasuries

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

US Court domar Bitcoin Scammer till 3 år i fängelse efter massiv Twitter-hack för att främja BTC-bluff – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Persistenslistning och integration på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Ledande DeFi-projekt att följa 2021

Bitcoinguide