Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Microstrategy förvärvar ytterligare $ 10 miljoner i Bitcoin, företagets balansräkning är 100K BTC – Bitcoin News


På fredagen meddelade Microstrategy, det registrerade och börsnoterade företagsintelligensen (BI), att företaget har förvärvat ytterligare 10 miljoner dollar i bitcoin. Företagets VD Michael Saylor avslöjade det senaste köpet på Twitter med en länk till en Form 8-K Securities and Exchange Commission (SEC) som registrerades den 5 mars 2021.

Microstrategys Bitcoin Buying Spree fortsätter

Microstrategy fortsätter sin bitcoin (BTC) köptur som meddelar att den köpte ytterligare 10 miljoner dollar i värde på måndag. BI-företagets VD avslöjade det nya förvärvet fredagen den 5 mars när han twittrade om det senaste köpet på Twitter. “Microstrategy har köpt ytterligare ~ 205 bitcoins för ~ 10,0 miljoner dollar kontant”, säger Saylor skrev. “Till ett genomsnittspris på ~ 48 888 dollar per bitcoin”, förklarade han för sina 598 000 Twitter-följare.

Saylor tillade:

Från och med 3/5/2021 förvärvade vi ~ 91164 bitcoins för ~ 2,196 miljarder dollar till ett genomsnittspris på ~ 24119 dollar per bitcoin.

Förutom tweeten lämnade Saylor också en Microstrategy-länk som leder till ett pressmeddelande eller skannad bild av Form 8-K SEC-arkivering. Naturligtvis såg Bitcoin-communityn köpet som ett positivt och många svarade på Saylors senaste tillkännagivande. “Ska någon berätta för honom att meme är” Stacking sats “och inte” Stacking 200 bitcoins? ” det populära Twitter-kontot kallat ‘Dokumentera Bitcoin’ skrev.

‘Microstrategy upptäckte Bitcoins potential framför den sovande besättningen’

Andra skrev att Saylor och Microstrategy redan har sett potentialen Bitcoin har att erbjuda, och de vill “monopolisera bitcoinmarknaden.” “Han har upptäckt att potentialen före den sovande flocken kommer att skörda mer,” Yasir Shaikh twittrade som svar på Saylors $ 10 miljoner i bitcoin-köputtalanden. “Jag tror snart att Microstrategy kommer att ha ett så stort marknadsvärde som FAANG”, tillade Shaikh.

Microstrategy befaller för närvarande 0,4336% av hela 21 miljoner bitcoin-försörjningstaket och företaget närmar sig 100 000 BTC-milstolpen. Det är den fjärde största enheten som listas på webbportalen bitcointreasuries.org bakom Grayscale, Mt Gox respektive Block.one. Efter det senaste Microstrategy-köpet sa några till och med skämtsamt att Saylor och Microstrategy var beroende av att köpa BTC.

Först börjar du med sats, sedan börjar du stapla en hel bitcoin och kan inte sluta, ”en individ skrev som svar på Saylors BTC-köpmeddelande på fredag ​​morgon.

Vad tycker du om Microstrategys senaste köp av bitcoin på 10 miljoner dollar och företagets nuvarande stash på 91 064 bitcoins? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

$ 10 miljoner i BTC, $ 10 miljoner köp, Bitcoin (BTC), bitcoin-balansräkning, Form 8-K, Michael J. Saylor, microstrategy bitcoin, microstrategy btc, SEC, Treasuries, US Regulators

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Elon Musk skjuter ner freewallet med Crypto Wallet-appen efter att den försökt åka på sin Dogecoin-berömmelse – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin bryter mot nyckelhinder, varför BTC kan öka över $ 60K

Bitcoinguide

Bitcoin Bull Cross som senast skickade priser upp 74% visas igen

Bitcoinguide