Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Miami-Dade-tjänstemän hoppas kunna starta en Crypto Task Force, invånare kan snart betala skatt i Bitcoin – Taxes Bitcoin News


Tillbaka i mitten av februari rapporterade Bitcoin.com News om Miamis borgmästare Francis Suarez som stöder tanken på att staden ska hålla bitcoin i statskassan och tillåta skattebetalningar i bitcoin också. Den 15 april 2021 visar rapporter att staden snart kan införa skattebetalningskonceptet, eftersom distrikts 8-kommissionär Danielle Cohen Higgins har drivit på att anropa en arbetsgrupp för digital valuta i Miami-Dade.

En resolution för en Cryptocurrency Task Force har överlämnats till en infrastrukturkommitté i Miami-Dade

För några år sedan på The North American Bitcoin Conference (TNABC) i Miami berättade borgmästare Francis Suarez publiken att han ville att staden skulle bli ett kryptovaluta- och blockchain-nav för innovation. Senare, eftersom digitala valutor har sett nya nya prishöjder 2021, har Suarez drivit för staden att hålla bitcoin (BTC) i statskassan och vill också tillåta skattebetalningar i BTC. Vid den tiden röstade stadskommissionärerna för stöd för kryptoinfrastrukturen och innehar också den ledande kryptotillgången i statskassan.

Nu kan förmågan att betala Miami-Dade-skatter realiseras inom en snar framtid. Distrikt 8-kommissionär Danielle Cohen Higgins berättade för nyhetspublikationen Miami New Times att en resolution har lagts fram för stadens kommitté för infrastruktur, drift och innovation. Miami New Times rapport visar att resolutionen hoppas kunna åberopa en 13-medlemmars arbetsgrupp för kryptovaluta som är dedikerad till att ta itu med de lösningar som finns. När gruppen har bildats kommer de att undersöka tanken att invånare ska betala skatt med bitcoin.

”Objektet skulle inrätta en arbetsgrupp som skulle kunna gräva in möjligheten att använda kryptovaluta i Miami-Dade County för att utforska eventuella fördelar och fallgropar som kan uppstå till följd av dess användning. Det är viktigt att utforska alla vägar som kan stödja en växande teknisk och startande närvaro för att gynna vår ekonomi, säger Cohen Higgins i en intervju.

Länskommissionär i distrikt 8 hoppas på en teknisk bom att rota sig i södra Miami-Dade County

Suarez har varit försöker attrahera teknikindustrin för att komma till Miami i flera år och många affärsmoguler från platser som Silicon Valley har tog honom upp på sitt erbjudande. “Besöker Miami just nu och jag tror att jag har sett fler människor från SF här än jag såg i SF förra året”, tweetade grundaren av Ibuying start Opendoor, JD Ross den 10 januari. Staden är också hem för en livlig kryptosamhälle , konferenser som TNABC och bitcoin-bankomater över hela staden.

Länskommissionär Cohen Higgins från distrikt 8 har förklarat att en teknisk boom i Miami skulle välkomnas. Arbetsgruppen för kryptovaluta måste få godkännande från hela landskommissionen för att kunna gå vidare med dessa koncept. “Jag skulle älska den tekniska boom som redan pågår för att rota sig i South Miami-Dade County,” avslutade Cohen Higgins. ”Jag skulle gärna vilja att de överväger oss och att vi har en plats vid bordet. Om vi ​​skulle ha en teknik- eller innovationspark [in South Dade], det skulle vara riktigt bra, ”tillade hon.

Vad tycker du om att Miami vill införa bitcoinacceptans för skatter? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

ATMs, Bitcoin, Bitcoin (BTC), bitcoin treasury, Dade-County, Danielle Cohen Higgins, District 8 Commissioner, Florida, Francis Suarez, JD Ross, miami, Miami Innovation, Miami Tech, Miami-Dade, Betala skatt i bitcoin, Silicon Valley, South Miami-Dade County, Sunshine State, skatter, TNABC, Treasury

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Hermez listor på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Dogecoin har ‘anmärkningsvärt starka grundläggande faktorer’ trots brister, säger Mike Novogratz’s Galaxy Digital – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Crypto Tax Compliance Startup Taxbit höjer $ 100 miljoner, riktar sig till internationell expansion – Skatter Bitcoin News

Bitcoinguide