Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Mexikanska företag är villiga att gå med i Bitcoin Bandwagon i Takeslas investering, säger expert – Finance Bitcoin News


Bitcoin-köpolja bland större företag kan drabba mexikanska företag snart, eftersom intresset fortsätter att öka över hela landet. En expert förväntar sig att lokala företag kommer att följa samma väg som vanliga amerikanska företag som Tesla.

Nuvarande Bitcoin-prestanda kan få företag att tänka om sina affärsmodeller

Under en intervju med El Economista säger Mauricio Hurtado, verkställande partner för Price Waterhouse Cooper Mexico, att mexikanska företags nuvarande aptit att förvärva kryptos som bitcoin (BTC) ser hausseånga.

Trots osäkerheten som kryptos har, skapar nuvarande kryptomarknadsprestanda tillräckligt förtroende för att ompröva den nuvarande affärsmodellen, säger experten. Hurtado tillade i frågan:

Detta inträffar eftersom det finns ett betydande antal aktörer som i dessa valutor ser en transaktionsmekanism som är tillförlitlig och därför anpassar företagen sig till marknadens verklighet för att råda och ha en fördel framför sina konkurrenter. då ser du en viktig förändring i denna aspekt.

Tesla, Microstrategy, Square Investments Utnyttjar Bitcoin ‘som en butik med värde’

Dessutom sa Hurtado att kryptovalutor ger viss “stabilitet” för människor när det gäller deras planer för besparingar.

Med hänvisning till Tomás Álvarez Melis, Volabits regissör, ​​El Economista uppgav att Microstrategy, Tesla och Square miljon dollar bitcoininvesteringar också stärkte konsolideringen av BTC som en värdebutik.

PWC: s chefspartner instämde i ett sådant uttalande och tillade att kryptoförtroende överförs till både återförsäljare och företag. Hurtado påpekade att konsultföretag bör hålla ett öga på kryptovalutans utveckling och deras konsumentmönster:

De tekniska förändringarna som vi upplever har gjort att många företagare, som Tesla, har en större acceptans av kryptovalutor som betalningsmedel i kommersiella transaktioner. Det är en trend som finns där, och vi som företag, PWC, är mycket uppmärksamma när vi inte försummar alla traditionella valutor. Men genom att ge den uppmärksamhet som motsvarar alla förändringar när det gäller jämna marknadskonsumtionsmönster i arbetstekniken och sysselsättningsmönstren hos arbetskraften, som har en direkt korrelation med sådana valutor.

Vad tycker du om en sådan analys av mexikanska företag som eventuellt följer Teslas väg mot bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Sydafrikanska Crypto Exchange upphör med verksamhet mindre än en månad efter att BTC-uttag har stängts av – Utbyten Bitcoin News

Bitcoinguide

Att förbjuda Bitcoin är som att stänga Internet – Regeringen skulle vara ” dåraktig ” att försöka – Reglera Bitcoin News

Bitcoinguide

Nyckel XRP teknisk indikator håller inte med parabolprisrallyt

Bitcoinguide