Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Metis för att revolutionera NFT: er med lanseringen av gemenskapsmyntad NFT, ” Återuppbyggnad av Babels torn ” – Sponsrade Bitcoin News


Vurvet för icke-Fungible Tokens (NFT) har uppslukat blockchain-utrymmet när fler människor går mot denna unika sektor. Möjligheten att sälja konstverk och symbolisera verkliga tillgångar har säkerställt att NFT-sektorn har vuxit enormt, med rekordförsäljning av NFT-enheter under de senaste veckorna.

Men till denna punkt har NFT: er som släppts varit för personlig vinst eller utfärdats av stora företag och organisationer. Metis, ett blockchain-projekt som fokuserar på att utveckla decentraliserade autonoma företag (DAC), planerar att introducera ett nytt koncept med lanseringen av den första samhällsmynta NFT, som heter ” Rebuilding The Tower of Babel ”.

Första community-präglade NFT

NFT ” Rebuilding the Tower Babel ” kommer att samla en gemenskap av incitament bidragsgivare. NFT-deltagare kommer att delta i fem huvudfaser: Reserve Airdrop, Claim Tribe NFT, Community NFT-prägling, Auktion och belöningar.

Communitymedlemmar som deltar i airdrop-fasen kan avslöja en mystery box som visar tre kort. Varje kort har en gruvkraftsbelöning kopplad till sig. Gruvkraften representerar den hastighet med vilken användare kan bryta Metis Tokens i den incitamentpool som kommer att starta när NFT-projektet för samhället är klart. De allra flesta belöningarna kommer att erbjuda 1x gruvkraft, medan några lyckliga deltagare får 3x gruvkraft.

Förutom belöningskorten som erbjuds kommer deltagarna också att få ett alternativ att skapa en stam på Metis blockchain och få Metis-tokens via airdrops som ett incitament. Stammarna är en viktig aspekt av Metis NFT-ekosystemet och ett sätt att öka gruvkraften för den stimulerade poolen.

Deltagare kan hänvisa vänner och andra medlemmar för att öka stamens förtroende med hänvisarna som får Metis-token som incitament. Dessutom, ju högre en Tribe’s Trust, desto starkare är gruvkraften. Varje stam kan rymma högst 15 medlemmar, vilket skapar ett rättvist och öppet system för alla deltagare.

Airdrop-fasen kommer att pågå i fem dagar. Efter denna fas kommer gemenskapens NFT-präglingsprojekt att prägla det viktigaste NFT-konstverket som heter ” Återuppbygga Babels torn ”. Konstverket kommer att bestå av 256 pusselbitar, var och en representerar en annan stam. Varje medlem i en stam kan göra anspråk på NFT-delen som representerar den specifika stam. När fler delar hävdas kommer konstverket att byggas upp tills konstverket är helt avtäckt.

När konstverket har avslöjats kommer information om stammar och deras medlemmar att läggas in i det slutliga konstverket NFT. Eftersom NFT är byggt på blockchain kommer det att skildra gemenskapens medlemmars bidrag och information, oändligt och för alltid.

När ” Rebuilding the Tower of Babel ” NFT är klar kommer den att auktioneras ut på NFT-marknaden OpenSea, med 70% av intäkterna som delas mellan bidragsgivarna och konstnären (StarCloud AI) får de återstående 30%.

Intresserade bidragsgivare kan registrera sig för att bilda sina stammar på http://Tribe.MetisDao.org.

Stor milstolpe för Metis

Detta är en viktig utveckling för Metis, eftersom det syftar till att etablera en större community-orienterad NFT-plattform som ger incitament till alla deltagare. Projektet ” Återuppbyggnad av Babels torn ” kommer att vara en betydelsefull händelse som kommer att visa mångsidigheten hos NFT i Metis-ekosystemet och uppmuntra samhällsdeltagande i NFT-initiativ.

Elena Sinelnikova, Metis VD och medgrundare, tror att projektet kommer att visa samhällets kraft att bygga NFT. ”Vi talar kanske olika språk och kommer från olika kulturer, men människor runt om i världen kan uppnå fantastiska saker genom decentraliserade samarbeten. Vi är glada att se återuppbyggnaden av Babels torn och visa hur mycket maktsamhällen kan ha när de samlas. ”

Metis är en blockchain-plattform som bygger ett användarvänligt, skalbart och prisvärt Layer 2-ramverk för applikationer och företag att migrera från Web 2.0 till Web 3.0. Protokollet stöder ett brett spektrum av applikationer, inklusive decentraliserad börshandel, avkastningsuppfödning och utlåning via dApps som ger snabba, billiga betalningar.

Metis gör det enkelt för utvecklare och skapare att bygga applikationer, samhällen och decentraliserade autonoma företag (DAC) via förinställda verktyg som är användarvänliga, utan de höga kostnaderna och begränsningarna för Ethereum-nätverket. För att lära dig mer om Metis, besök https://metisdao.org/. För att utforska företagets demo-app på dess Layer 2 alpha testnet, besök https://Alphatest.MetisDAO.org.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Moonbeam Network får färsk kapitalinjektion efter Purestake Fundraising Success – Bitcoin News

Bitcoinguide

Rapportera anspråk ukrainska tjänstemän innehar över 2,6 miljarder dollar i Bitcoin – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Expert tror att kärnkraftsdriven kryptodrift kan hjälpa Ukraina att lösa energiproblem – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide