Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

METACO lanserar ny infrastrukturprodukt för kryptotillgångar »CryptoNinjas


METACO, en leverantör av säkerhetskritisk infrastruktur till blockchain-tillgångsekosystemet, har idag lanserat METACO Harmonize, ett system för digital organisering av digitala tillgångar för institutioner.

Lanseringen av METACO Harmonize, ett robust och skalbart orkestreringssystem för applikationer för digitala tillgångar, tillgodoser den växande efterfrågan på institutionell infrastruktur för att hantera en rad digitala tillgångsanvändningar från decentraliserad finansiering (DeFi) till tokenisering , kryptovalutahållning och smart kontrakthantering.

”Lanseringen av METACO Harmonize drivs av den exponentiella tillväxten av den digitala tillgångsekonomin, från en ökning av antalet och typer av tillgångar som tokeniseras, en ökning av antalet motparter som handlar med dessa tillgångar och en ökning av relevansen av decentraliserade finansieringsapplikationer. Som ett resultat möter våra kunder gradvis komplexa behov när det gäller lagring, handel, tokenisering och staking, men även när det gäller avancerade fall för DeFi-användning och växande lagkrav; orkestrering av dessa många nya funktioner och interaktioner har blivit ett oundvikligt behov. METACO Harmonize utvecklades tillsammans med våra kunder och ger institutionerna en plattform som gör det möjligt för dem att skala sin digitala tillgång med den nödvändiga flexibiliteten. ”
Adrien Treccani, VD och grundare av METACO

METACO Harmonize är orkestrationslagret för en rad delprodukter som gör det möjligt för institutioner och företag i alla storlekar att sömlöst integrera potentiella framtida användningsfall i sin infrastruktur när de utvecklas.

Denna svit av delprodukter inkluderar METACO Vaults, en säker och smidig lösning för självförvaring av institutionell kvalitet; METACO Flows erbjuder sömlös anslutning till ett nätverk av betrodda underförvarare; METACO-affärer, som ansluter de största börserna, mäklarna och marknadsförare i ett kraftfullt orderhanteringssystem; och METACO Tokens, vilket möjliggör åtkomst till DeFi-industrin genom ett kraftfullt ramverk för smart kontrakthantering som stöder tokenisering av tillgångar, peer-to-peer-handel och mer.

METACO Harmonize erbjuder företagsfärdiga produktsviter för att passa specifika fall för digitala tillgångar och underlätta snabb användning, inklusive bank och finans, depå, börser och finans. Med flexibla distributionsalternativ inklusive Software-as-a-Service (SaaS) och lokalt säkerställer METACO Harmonize att det inte finns några kompromisser mellan säkerhet och smidighet för alla företag, stora som små som vill låsa upp möjligheten till digital tillgångsmarknad.

Nyanställda

Förutom sin produktlansering har METACO också meddelat utnämningen av två ledande anställningar, eftersom företaget bygger ut sitt affärsutvecklings- och leveransnätverk efter att dess A-serie A $ 17 miljoner slutfördes 2020.

Andre Israel, tidigare verkställande direktör och chef för Core Banking på Accenture tillträder som Chief Operating Officer. Craig Perrin utses till vice vd för försäljning, innan han var global försäljningschef för Standard Chartered Bank och regional chef för värdepapperstjänster i Amerika.Source link

Related posts

Bitcoin DeFi-plattformen Sovryn avslöjar $ 1,25 miljoner bug bounty; höjer $ 10 miljoner i token-förförsäljning »CryptoNinjas

Bitcoinguide

ProximaX: s blockkedjedrivna mobilplånbok med vit etikett »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Playtech tillkännager utnämning av Brian Mattingley till ordförande

Bitcoinguide