Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

‘Mer värdefullt än guld’ – Den brokiga dåren tillkännager $ 5 miljoner investeringar i Bitcoin – Bitcoin News


Den femte största investeringswebbplatsen globalt med över 80 miljoner månatliga besökare, The Motley Fools positiva syn på framtiden för bitcoin är en annan datapunkt i myntets resa när den inflytelserika rådgivande organisationen vänder sig in i debatten.

Investeringsrådgivare tror att Bitcoin kommer att leverera tiofaldiga avkastningar under de närmaste 15 åren

Motley Fool har meddelat en investering på 5 miljoner dollar i bitcoin som en del av en långvarig plan för att få en 10x avkastning på sin investering under de närmaste 15 åren.

Som den femte största investeringswebbplatsen globalt, med över 45 miljoner unika besökare bara i januari, är Motley Fools positiva syn på bitcoinens framtid en annan datapunkt i myntets resa som en inflytelserik rådgivande organisation vassar in i debatten.

Detta drag är dock mycket mer än bara en engångsinvestering i bitcoin. Motley Fool är en respekterad röst i investeringsvärlden – i huvudsak en kryptopåverkare. Genom att lägga myntet till sin 10x portfölj tillsammans med 39 andra aktier, stöder Motley i huvudsak Bitcoin som ett starkt långsiktigt innehav för en publik på miljoner som inkluderar många investerare.

En direkt investering i Bitcoin

Detta är en direktinvestering i bitcoin, med Motley som skjuter ner EFT som en “för dyr” rutt till marknaden. Webbplatsens medlemmar kommer att ges möjlighet att läsa vägledning från sina analytiker och författare innan webbplatsen lägger till 5 miljoner dollar bitcoin i sin balansräkning.

Motley Fool förklarade sitt beslut att investera en så betydande summa pengar i bitcoin och gav följande tre skäl, delade i en tweet:

Institutionell investering i bitcoin har fortfarande mycket utrymme att växa. Enligt bitcointreasuries.org har minst 38 företag totalt 66,5 miljarder dollar i BTC, bara 6,04% av det totala Bitcoin-utbudet. Men när organisationer som The Motley Fool, Microstrategy och Tesla lägger sina pengar där munnen är, kan fler institutioner gradvis följa efter.

Tror du att The Motley Fool nu kommer att börja ge sina miljoner besökare att köpa bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin som håller över $ 52K sätter Crypto på rätt spår för $ 100K

Bitcoinguide

AC Ventures Backed NFT Art Collectible “God Temple” tillkännager projekt med den kända serietecknaren Pat Lee

Bitcoinguide

Börsnoterade tillverkare av kinesisk app för miljardanvändare Meitu köper 40 miljoner dollar av Bitcoin och eter för dess statskassa – Bitcoin News

Bitcoinguide