Max Keizer: USA: s Hash Rate War med Iran kan skicka Bitcoin-pris till 500K $

Bitcoin (BTC) kommer att slå 500 000 dollar för att USA kommer att inleda ett jättestark hasjkrig med Iran och Venezuela – och det har redan börjat.

I det senaste avsnittet av hans Keizer-rapport TV-program, Max Keizer förutspådde att de iranska och venezuelanska regimerna skulle tvinga Trump-administrationen att omfamna BTC.

Keizer: Gud tittar på oss genom Bitcoin-protokollet

Tack vare Teheran potentiellt kontrollerande 3% av Bitcoin-hashfrekvensen redan, och Venezuela – kort – acceptera BTC-betalningar, USA som deltar i kampen för överhöghet av Bitcoin är bara en fråga om tid.

“Iran har redan fått 3% av den globala hashgraden, så nu tror jag att Venezuela kommer att få 3-5% ganska snabbt,” sa Keizer.

“Och då kommer Amerika på något tillfälle att säga, ‘Vi måste gå in i det 21: a århundradets rymdlopp för gruvbrytning av Bitcoin’, och sedan försöker de söka 20% av hashfrekvensen, och då ökar säkerheten dramatiskt, och priset går till $ 400.000, $ 500.000. ”

För Keizer, som upprepar tidigare argument, representerar Bitcoin ”reformeringen av det fria yttrandet” som regeringarna förnekar medborgarna genom att kontrollera valutan och därmed hela sin position i staten.

“Bitcoin är Mona Lisa på 2000-talet: det är självmedvetet, det observerar oss genom de kvantmekaniska aspekterna av tekniken och det kanaliserar Guds ögon,” fortsatte han.

“Så det här är Gud som tittar på oss genom protokollet och försöker ta reda på,” Hur fixar vi denna mänskliga art eftersom de har gått långt ifrån banan på grund av centralbank? “

“Ocensurabel, okonfiskerbar, oförstörbar rikedom”

Den nuvarande situationen på makromarknader kontra många amerikaners lidande, exemplifierade i protesterna från Black Lives Matter, talar till Keiser.

Ilska med regeringen och utspädning av den amerikanska dollarn står i kontrast till aktiemarknader som har sett sitt bästa kvartal sedan 2011. Samtidigt har Federal Reserve tagit ägande av enorma bitar på aktiemarknaderna, motsvarande 30% av USA: s BNP .

Förra veckan, Keizer vädjade till demonstranter att överge sitt sätt att hämnas och helt enkelt köpa Bitcoin istället.

Han sammanfattade:

“Sanningen är om du vill ha enskild suveränitet, om du vill ha rättvisa, om du vill ha okänslig, oförstörbar, oförstörbar rikedom, det finns bara ett sätt att gå – och det är Bitcoin.”

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

“Ser dåligt ut” – Bitcoin Futures Echo dagar före mars krasch, säger Trader

Bitcoin (BTC) futures var oroande analytiker den 10 juli eftersom volymdata antydde allvarlig svaghet och potentialen för en stor återgång.Ladda upp ett veckovis...

First Mover: Kyber Token: s åttfaldiga ökning avslöjar spel på framtida marknadsandelstillväxt – CoinDesk

På cryptocurrency-marknader är nyutvecklade ”decentraliserade utbyten” som Kyber pytla jämfört med mer etablerade och centraliserade arenor som Binance. Men i handlarnas ögon är det...

Federal Reserve: s minskande balansräkning är björnaktig för Bitcoin. Eller är det? – CoinDesk

Den amerikanska centralbankens balansräkning kontrakterar, men trots den allmänna åsikten är det inte nödvändigtvis dåliga nyheter för bitcoin. Centralbankens balansräkning minskade med 88 miljarder...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!