Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Massiva Coinbase-utflöden föreslår att Bitcoin-priset är redo att studsa


Bitcoin-priset tappar från ett starkt avslag från över $ 60.000 som har skickat den ledande kryptovalutan med marknadsvärde som faller tillbaka med mer än $ 10.000 per mynt. Men massiva pågående utflöden av BTC fortsätter att lämna populära kryptovalutautbyte Coinbase Pro i en alarmerande takt.

Den totala bristen på BTC-utbud som bara krymper ytterligare för dagen kommer återigen att domineras av efterfrågan, vilket kan leda till att den tidigare trendiga kryptovalutan studsar. Skulle den studsan kunna utvecklas till en återupptagning av den historiska upptrenden? Här är vad grundläggande säger om ytterligare fortsättning eller korrigering av Bitcoin-priset framåt.

Coinbase BTC-utflöden fortsätter, vilka företag köper potentiellt doppet?

Bitcoin-priset sjunker mer än 10 000 dollar från det nuvarande rekordhöga, men ändå mer än dubbelt så mycket som den tidigare topp som sattes tillbaka 2017.

Den ledande kryptovalutan har nu spenderat mer än 100 dagar över den tidigare höga nivån och kommer sannolikt aldrig att återgå till nivåer nära eller under den.

Relaterad läsning | Stablecoin-utbudet stiger, minskar Bitcoin-reserverna redo att tanka nästa ben upp

Faktum är att Bitcoin-prisåtgärder kanske inte avviker mycket lägre än nuvarande nivåer, tack vare massiva Coinbase Pro-utflöden.

Tusentals BTC som lämnar det populära kryptovalutautbytet till institutionella investerare har kallats den mest haussignalen ”någonsin” och det var hundratusentals BTC sedan.

Tekniska faktorer är överhettade i kryptovalutan efter en så stor prishöjning, men snart kan fundamentet ta över vilket leder till en stark studs.

Bitcoin-pris att studsa som försörjningschock förväntas överväldiga Bearish Technicals

Hittills har närvaron av institutioner och företag med djupa plånböcker och kontantreserver med minskande köpkraft lämnat väldigt lite utrymme för korrigeringar.

Doppar köps upp långt innan återdragningar når tidigare tjurmarknadssummor, men det betyder inte att momentum inte äntligen kan minska under en kort stund.

bitcoin Coinbase Corproations

Institutions and corporations buying each dip is preventing any serious corrections | Source: BTCUSD on TradingView.com

Men så småningom, oavsett tekniska faktorer, kan ingen BTC kvar att köpa orsaka en leveranschock som driver priserna till hundratusentals dollar per mynt innan efterfrågan börjar avta igen, och tillgängligt utbud returnerar till börser för investerare att ta vinst.

Relaterad läsning | Coinbase Bitcoin utflöden är den starkaste bullish signal “någonsin”

Vid den tidpunkten kommer toppen att vara inne. För närvarande antyder de pågående massiva utflöden att toppen inte är nära i sikte, och att större spelare för närvarande köper blodet på gatorna.

Linjen i sanden som dras mellan björnar och tjurar som rör sig högre ligger på $ 60.000. Ett annat steg bortom den nivån kan vara ett helt klart tecken på att rallyt är redo att fortsätta högre.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.com

Source link

Related posts

Bitcoin Network berör 185 Exahash, Hashrate klättrar 18 400% sedan 2016 – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför Bitcoin-handlare inte borde utesluta $ 40000-omprövning

Bitcoinguide

Coinbase-börsintroduktion för 14 april via direkt notering på Nasdaq – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide