Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Mark Cuban Argumenterar Bitcoin är bättre än guld, säger Peter Schiff ‘Gold Is Dead, Move on’ – Featured Bitcoin News


Miljardärinvesteraren och Shark Tank-stjärnan Mark Cuban, en gång bitcoin-skeptiker som föredrog bananer framför kryptovalutan, ser nu nytta i bitcoin. Han har gjort ett påstående om att bitcoin är bättre än guld och ber guldfel Peter Schiff att “gå vidare” eftersom “guld är dött.”

Mark Cuban säger att guld är dött, Peter Schiff borde gå vidare

Ägaren av National Basketball Association (NBA) -laget Dallas Mavericks, Mark Cuban, har hävdat att bitcoin är bättre än guld som svar på Peter Schiffs kommentarer om kryptovalutan.

Schiff twittrade i veckan: ”Grattis till dem som köpte bitcoin tidigt, pumpade upp priset och som har dumpat in i hype. Du lyckades få Wall Street att köpa in mani. När jag först lärde mig om bitcoin trodde jag inte att smarta investerare skulle vara dumma nog att köpa. Jag hade fel.” Kubanska svarade:

Låt mig hjälpa Peter. Guld hypas lika mycket som krypto. Behöver vi verkligen guldsmycken? Guld kan göra dig till en ring. BTC / ETH är tekniker som kan göra dig till bankir, möjliggöra friktionsfritt utbyte av värde och kan utvidgas till ett obegränsat utbud av biz och personliga applikationer.

Schiff svarade snabbt: ”Mark, många av dina idrottare bär guldsmycken. Fråga dem varför. Guld har många användningsområden utanför smycken som bidrar till dess värde som metall. Det är inte hyped alls. Guld är pengar. Bitcoin är 100% hype. Det är inget.”

Shark Tank-stjärnan hävdade vidare: ”Det vi ser byggd med krypto idag är bara ett bevis på konceptet. När tekniken fortsätter att bli bättre / billigare / snabbare kommer det att finnas nya applikationer och kanske till och med något som ersätter det vi känner som krypto idag. ”

Han fortsatte att jämföra krypto med guld. ”Men guld kommer aldrig att förändras. Det är därför det kommer att dö som en SOV [store of value], Berättade kuban för Schiff.

Dessutom betonade han: ”Glöm inte, guld var en SOV byggd på teknik. Från plockar och spader till gruvdrift som fortsätter att försöka förbättra. Den som kunde använda dagens teknik för att hitta och bryta mest effektivt var den mest belönade. Precis som krypto är idag. ” Dallas Mavericks ägare drog slutsatsen:

Guld är död Peter. Gå vidare.

Schiff vägrade att medge och insisterade på att guld är överlägset bitcoin. Han kommenterade till och med i en separat tweet att kubanska ”borde ha fastnat med bananer” och uppgav att Shark Tank-stjärnan ”bara ändrade sig eftersom priset gick upp och fler var dumma nog att köpa det. Det finns ingen ny information. Det är samma bubbla som det alltid var, bara större. ”

Kuban brukade vara bitcoin-skeptiker och föredrog bananer framför bitcoin eftersom han hävdade att han åtminstone kunde äta en banan. Som svar på en kommentar på Twitter om hans tidigare inställning till BTC förklarade kubanska: ”Vad jag sa för ett par år sedan var att det inte var en valuta och inte hade någon omedelbar nytta. Till skillnad från en banan som jag kunde äta. ” Han klargjorde vidare:

Det som har förändrats är De-Fi. Nu kan BTC / ETH / andra göra dig till din egen personliga bankir och underlätta många andra typer av trx. Det är nytta.

En annan Shark Tank-stjärna, Kevin O’Leary, ändrade sig också nyligen om bitcoin. O’Leary, aka Mr. Wonderful, var också en bitcoin-skeptiker som var orolig för att tillsynsmyndigheter skulle komma hårt på kryptovalutor. Men med godkännande av två bitcoin-börshandlade fonder (ETF) i Kanada är han nu en bitcoininvesterare och placerar 3% av sin portfölj i kryptovalutor.

Håller du med Mark Cuban? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

TNC lanserar UAE-baserad Exchange Platform Aladdin Exchange – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

FBI arresterar 6 gratis Keene-medlemmar som driver kryptovalutaväxling – Bitcoin News

Bitcoinguide

Binance Coin topplar USDT för att bli nummer tre krypto efter en prisökning på 300% – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide