Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Mannen bakom Wallex och EURST – Sponsrade Bitcoin News


Simone Mazzuca är innovativ i sin ledningsstil. Som grundare av Wallex och skapare av EURST är han smidig och motiverad med en stark inriktning för att överbrygga traditionell ekonomi med den nya digitala världen. Han fokuserar sina energier på ledning och rådgivande robusthet som leder till skapandet av gränslösa möjligheter inom finanssektorn och övervakar sina kunders framgång genom att uppnå deras mål.

Grundaren av Wallex och skaparen av EURST

Effekterna av digitalisering på världsekonomin har presenterat den fjärde industriella revolutionen, som har förändrat den ekonomiska strukturen, den ekonomiska politiken, systemeffekten och styrningen. Den digitala eran har förändrat konsumtionsmönster, produktion, affärsmodeller vilket gör det till en viktig fråga ur ett ekonomiskt perspektiv. Under det kommande decenniet en uppskattningsvis 70% av nytt värde kommer att baseras på digitalt aktiverade plattformsaffärsmodeller.

Med dessa tekniska framsteg som utvecklas i en exponentiell snarare än linjär takt, måste organisationer se till att hålla jämna steg och även framåt för att förbli konkurrenskraftiga i en ständigt föränderlig ekonomi. Endast en handfull har huggit ut sina nischer i oändligheten, andra försöker fortfarande. Men de få som tar denna väg beslutsamt växer fram bland remmen. Och bland namnen som tappas fortsätter man att dyka upp – Simone Mazzuca.

Simone Mazzuca är innovativ i sin ledningsstil. Att vara grundare av Wallex och skapare av EURST, han är smidig och motiverad med en stark inriktning för att överbrygga traditionell ekonomi med den nya digitala världen. Han fokuserar sina energier på ledning och rådgivande robusthet som leder till skapandet av gränslösa möjligheter inom den finansiella sektorn och övervakar framgången för sina kunder genom att uppnå deras mål.

På grund av många värdefulla år i finansiell rådgivning tog Mazzucas stora erfarenhet av produktion av finansiella instrument och tjänster, såsom investerings- och kreditrådgivning, honom som direktansvarig för privata och institutionella kunder över länderna i Italien, USA, och Storbritannien.

Sällsyntheten hos Simone Mazzucas ras gav honom ett rykte som var svårt att motstå eftersom han befanns konsolidera sin yrkeserfarenhet med ett fjärde land – Spanien – specifikt Kanarieöarna. Där har hans arbete varit inriktat på att främja skattefördelar och locka privat kapital till de italiensk-angelsaxiska företagen.

Som om det inte räckte, fann Mazzuca sin passion för finansiell innovation som tog honom till Bulgarien, ett fintech-navutrymme, där hans beprövade kapacitet skapade banbrytande företag som passade i rätt tid för den nya digitala ekonomin.

På frågan varför hans hängivna inställning till framväxande finansiell teknik är så stor med tanke på att han inte har någon speciell person i åtanke som inspirerade honom att följa vägen till finansvärlden, återspeglar Mazzucas ord hjärtan hos stora europeiska ledare i gamla tider:


Sedan jag var ung visste jag att jag skulle skapa en stark finansiell institution som kommer att leda vägen till andra och göra en förändring. ”

“Min vision och kapacitet är inriktad på det framtida tekniska uttrycket för tillgångarna på de internationella finansmarknaderna, att vara kryptoaktiva och att förverkliga den befintliga potentialen för att skapa positiva förändringar i världsekonomin.” – Simone Mazzuca

Det skulle vara en ånger när man hittade chansen att inte fördjupa sig i vad visionära ledare ser bortom, att bara dödliga inte gynnades att ha förmågan att. Som en skatt som finns och hålls i hjärtat för att delas med många, kan deras visdomsord fungera som vägledare för alla digitala resenärer.

Ryggraden i dagens teknik är blockchain, med Bitcoin som användningsfall. Dessa spelbytare inspirerade Simone Mazzuca att skapa Wallex. Det blev ett tekniskt fordon för honom med tanke på hans ekonomiska erfarenhet. För Mazzuca är blockchain en teknik som hjälper människor i verkliga livet genom att låta finanssystemet fungera bättre och mer adekvat. Mazzuca uttryckte sin uppfattning om det

“Bitcoin är Guds algoritm, uttryckt genom teknik”

-Simone Mazzuca

och det kopplar samman investerare över hela världen och låter dem handla utan gränser. Av denna anledning kan hög volym av handel genereras, bli transparent och lättillgänglig för alla i världsomfattande skala. Hans råd till entreprenörer är att handla Bitcoin för säkerheter för att hantera risken för deras företag och öka företagets vinst.

För detta ändamål fann Mazzuca a slinga glipa i ekonomin och beslutade att fortsätta hjälpa till och uppfinna den europeiska ekonomin genom att skapa EURST-stablecoin och dess potentiella finansiella teknik. Enligt Mazzuca,

”EURST var tänkt som en uppgradering av teknikspråket för den traditionella ekonomiska funktionen av valuta med hjälp av handelskriterierna. Dess ramverk byggdes med tanke på den nuvarande ekonomiska situationen. ”

”EURST är en live-granskad tillgångsstödd stablecoin på blockchain. Och naturligtvis är det snabbare, billigare, säkert och sist men inte minst – det är gränslöst. ” – Simone Mazzuca

En grundad förespråkare för finansiell teknik och vad den har att erbjuda, Mazzuca tror bestämt att stablecoins och CBDCs (centralbankens digitala valutor) är framtiden.

”Naturligtvis är de det. Är det inte ett mer praktiskt sätt att spendera? ”

“De är teknikverktyget för bättre betalning och kan hålla en huvudbok som är transparent, vilket är mycket viktigt.”

-Simone Mazzuca

Regeringar och centralbanker är fiats starka försvarare och skyddare. Världens ekonomier har länge gått bakom kraften hos den mycket centraliserade fiaten oavsett om det är pengar som stöds av guldstandarden eller valutan kopplad till verkliga råvaror som olja och gas. Men nu samlas hotet om decentralisering som orsakas av blockchain-teknologin i en enorm våg av störningar som syftar till att lossa äldre strukturer, mönster, system och processer från sina platser.

Mazzuca menar att trots de förändringar som blåser i vinden måste stora lärdomar från det förflutna bäras långt in i framtiden genom digitalisering av saker. Fiat-valuta är bara en fysisk representation av värdet på en valuta. Och eftersom stallmynt håller en stor del av framtiden, är de två separata världar med sina egna kriterier i sin egen användbarhetstid. En dag snart någonstans på vägen kommer mötet mellan de två att äga rum och sätta allt i rätt perspektiv. Så det finns faktiskt inget behov av en bra balans eller förståelse mellan dem båda.

Vad som händer hos en visionär ledare som Simone Mazzuca kan fortfarande vara ett mysterium. Men en sak är säker, det är spännande. Spännande i den bemärkelsen att Mr. Mazzuca är upphetsad över den nya digitala eran.

”För mig är den nya digitala eran fortfarande ett tomt utrymme. Det är en möjlighet där vi kan skapa en bättre värld för oss själva. Och en bättre för våra barn också, är det inte så spännande i sig? “

-Simone Mazzuca

Fotnot: artiklar om Wallex Trust, Wallex Custody och EURST kan hittas genom att klicka på länkarna.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Akon avslöjar plan för att bygga en andra futuristisk kryptovalutastad i Afrika – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Life on the Run- An Insiders Look at John McAfee on the Run – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Janet Yellen betonar vikten av krypto-reglering, se till att Bitcoin inte används i olagliga transaktioner – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide