Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Litecoins MW-sekretessfunktion är nu kod klar


Litecoins kommande Mimblewimble Extension Blocks (MWEB) -funktion är nu kod komplett, enligt utvecklaren David Burkett.

Kryptovalutan

Burkett lämnats kodgranskningen till GitHub den 15 mars. Han noterade att endast “libmw” -koden är komplett och att 40% av Litecoins totala Mimblewimble-kod inte ingår i recensionen. Den andra delen av koden, som beror på den första, kommer snart att skickas för granskning.

Litecoin Foundation har noterat att granskningsprocessen kan “pågå några veckor till några månader” beroende på granskningsprocessens hastighet. Därefter kommer gruvarbetare och nodoperatörer att signalera stöd för uppdateringen, så att den äntligen kan gå live på Litecoins mainnet.

Litecoins Mimblewimble-testnät lanserades i september 2020 efter mer än ett års utveckling, men detta var riktat till utvecklare. En slutlig lansering kommer att skydda sekretessfunktionen till alla användare.

Varför Mimblewimble?

Mimblewimble kommer att vara en valfri funktion som gör LTC-transaktioner ganska ospårbara, något som Bitcoin och många andra ledande kryptovalutor inte uppnår. Funktionen gör Litecoin jämförbar med Monero eller Zcash.

Vissa har uttryckt sin rädsla för att Litecoin skulle kunna tas bort från börser på grund av nya regler för sekretessmynt. Men Litecoins ledare Charlie Lee säger att utvecklingsteamet har pratat med börser och många ledande börser säger att de inte kommer att ta bort LTC.

Litecoin anser att Mimblewimble är en förbättring av fungibilitet: teamet syftar till att göra Litecoin utbytbart genom grundläggande integritetsförbättringar, inte tillhandahålla höghållfast integritet.

I skrivande stund hade denna författare mindre än 75 dollar i Bitcoin, Ethereum och altcoins.

Source link

Related posts

Step Finance Token Launch Spurs klagomål efter 200x Rise

Bitcoinguide

Tillgång till SEC-dokument kommer att hjälpa Ripples försvar

Bitcoinguide

Ark Funds spenderar 246 miljoner dollar på Coinbase-aktier vid lanseringen

Bitcoinguide