Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Litecoin på gränsen till monster rör sig mot Bitcoin


Litecoin har hittills varit bland de sämst presterande på kryptomarknaden 2020 och 2021, trots myntets livslängd bland de tio bästa tillgångarna efter marknadsvärde.

Myntets förmögenheter kan snart vända helt på grund av det som ser ut som ett monsterstort drag som brygger mot Bitcoin på altcoin-handelsparet. Det här är varför tekniska data föreslår att Litecoin på kort och medellång sikt ska överträffa den bästa kryptovalutan mil.

Litecoin Longevity hjälper Altcoin att upprätthålla topp tio krypteringsrankningar

Kryptovalutamarknaden förändras ständigt. De tio bästa kryptovalutorna efter marknadsvärde ser för närvarande väldigt annorlunda ut nu än för ett år sedan. Mynt som var bland de tio bästa under den senaste tjurmarknaden ingår nu inte längre i den eliten.

Relaterad läsning | Fem tecken Litecoin har botten, nästa i rad för ny ATH

XRP, ett mynt rankat som tredje under större delen av sin livstid, sjönk nästan helt från de tio bästa – men har sedan dess gjort en dramatisk återhämtning.

Ett annat mynt som kryptovalutatjurkörningen mest har ignorerat har varit Litecoin. Tillsammans med Ripple har altcoin-kallat digitalt silver släpar efter resten av de tio bästa tillgångarna, men några har klamrat fast. Båda misslyckades med att sätta en ny heltidshöjd, men enligt teknisk information är de nästa i raden att göra det.

ltc btc litecoin bitcoin

Several bullish technicals suggest a major breakout and monster move is coming | Source: LTCBTC on TradingView.com

LTCBTC Månatliga tekniker: På randen till ett monster Bullish Move

Litecoin är en offshoot av Bitcoin-kod och anses ofta vara silver till den digitala guldberättelsen. Den digitala guldberättelsen har tagit Bitcoins marknadsvärde till 1 biljon dollar, men som silver som släpar efter guldet i sig har Litecoin knappt varit en blip på någons radar.

Emellertid indikerar hausseartade tekniker på LTCBTC-handelsparet ett massivt drag mot Bitcoin.

Relaterad läsning | Litecoin Signal Shines, föreslår nedgång mot Bitcoin är över

Om en fullständig vändning börjar nu markerade en perfekt TD 13-nedräkning botten med otrolig precision. Den månatliga Stokastiska indikatorn har stött en stor vändning av altcoin-förhållandet mot Bitcoin och har korsat uppåt efter att ha tillbringat två år i bottenområdet. Samtidigt med crossover har det månatliga Relative Strength Index fallit tillbaka för att röra en supportnivå som inte utnyttjades sedan 2015.

Den logaritmiska MACD rullar också uppåt och saknar ännu en hausseartad crossover. Den ofta betraktade eftersläpningsindikatorn är istället en signal om att det finns en klar himmel framåt och är mer en bekräftelse på att en vändning har skett.

Att vända uppåt förra gången i början av 2017 tog Litecoin till sin nuvarande rekordhöga nivå. Efter att ha hållit på topp tio som en mästare kan det äntligen vara dags för digitalt silver att lysa.

Featured image from Pixabay, Charts from TradingView.comSource link

Related posts

Bitcoins skapare Satoshi Nakamoto är nu medlem i de 20 bästa världens rikaste människorna – Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

XRP överträffade $ 1-märket efter att token fördubblat värdet på bara sju dagar – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Trons Justin Sun avslöjar NFT-fonden syftar till konstförvärv – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide