Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Litecoin förbereder sig för Fresh Bull Momentum som Alt Season Cements


Litecoin handlas för närvarande till cirka $ 283 och har fått 5,59% under det senaste dygnet. LTC-tjurar vill hålla nyckelstödnivån för myntet runt $ 257 för att förbereda det för en ny fart.

Light It Up: Litecoin riktar sig till $ 420 runt Toking (Not Token) Holiday

LTC-priset hade en tuff vecka som sjönk nästan 30% från det högsta på 333 $. En nyligen avbruten gruvcentral i Kina lämnade kryptovalutamarknaderna i rött de senaste dagarna.

Intagens vinster har sett att tjurar återvinner förluster som uppkommit inom den veckovisa tidsramen. Kryptoanalytikern Altcoin Sherpa säger att LTC kan öka till en ny heltidshöjd på $ 420 med tanke på dess hausseartade utsikter.

“LTC: Potentiellt 50/200 hausseartat EMA-kors på 1D för BTC-par inkommande, detta skulle vara mycket viktigt IMO. Har inte sett det sedan 2019. Jag är fortfarande hausse på Litecoin och tror att det kommer att gå till $ 420, ”säger han twittrade.

Om denna uppfattning visar sig vara korrekt kan LTC se en uppgång nästan 52% från den nuvarande prisnivån.

Den tekniska vyn för LTC / USD på 4-timmarsdiagrammet antyder en hausseartad vändning, även om björnar fortfarande kan säga med tanke på den långa skuggan på det aktuella ljuset.

Relaterad artikel | 420 dag: lyfta rökskärmen på cannabiskryptomynt

RSI har dock klättrat över mittlinjen och skriver för närvarande ut 52, medan MACD förstärks efter en hausseartad crossover.

Som framgår av diagrammet nedan ökar LTC / USD fart och ökar över 100 SMA. Osäkerheten verkar nu lösa sig, med priset på väg uppåt när tjurar försöker stärka sin position efter att ha studsat 257 dollar.

litecoin usd

Litecoin is looking to light up the crypto market soon | Source: LTCUSD on TradingView.com

Alt säsongen kan ha kommit

Eftersom Altcoins fortsätter att få fart ser det ut som att investera i dem kan ge mer vinst än väntat. Med en treårig väntan på att altcoins ska rally igen, kommer de som fortfarande innehar antingen göra ett steg för att sälja, vinna mer eller handla bland alterna. Hur som helst ser vi sannolikt på volymer som skiftar och transaktioner över nätverken ökar.

Innehavare av Ethereum, Ripple, Litecoin och Bitcoin Cash kommer att bli glada under de närmaste månaderna eller åren att se sina investeringar öka. Ethereum fick över 10 procent medan Bitcoin fortsätter att röra sig i sidled med ett ben, två ben bakåt prisåtgärd. Bitcoin-dominans fortsätter också att glida närmare 50%.

Relaterad artikel | Hur Litecoin kan följa DOGE till månen och nå 2000 dollar

Bland de bästa DeFi-tokensna spelade Maker, Aave, UNI, SUSHI och Bancor in alla gröna ljus. I synnerhet spelade MKR in sitt nya ATH-värde till nästan 5 000 dollar.

Det är typiskt att när Bitcoin glider i dominans, skiftar marknaden mot altmynt. För att alt säsongen ska starta helt, väntar analytiker på att Bitcoin ska sjunka under 50% dominans. Enligt CryptoBull på Twitter är det där den verkliga magin händer.

Featured image from Pixabay, Charts from TradingView.com

Source link

Related posts

Solana chockar björnen och tar ny ATH, syftar till $ 50?

Bitcoinguide

Zeitgeist ger ett prognosmarknadsekosystem till Polkadots Kusama – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Över 750 miljoner dollar i Bitcoin från Bitfinex-hacket 2016 flyttat idag – Bitcoin News

Bitcoinguide