Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

LiL Moon Rockets säljer ⅔ NFT på mindre än två veckor


Non-Fungible Tokens (NFT) är den senaste klassen av tillgångar i kryptovärlden. Dessa tokens delar nästan alla de inneboende egenskaperna hos en kryptovaluta förutom fungibilitet, vilket innebär att varje NFT skiljer sig från en annan. På grund av sin unika karaktär blir NFT: er framträdande som tillgångar med praktiskt taget obegränsat värde och anses vara nästa stora sak i DeFi-revolutionen.

I takt med att NFT: er får samlarobjekt har LiL Moon Rockets introducerat en digital NFT-samling med pop-art-vektor som nu finns att köpa på deras plattform. Byggd och lagrad i Binance Smart Chain, kommer NFT-samlingen att bestå av högst 13337 konstverk, som kommer att avslöjas först efter den pågående 3-veckors inledande förvärvsfasen. Hittills har Lil Moon Rockets sålt över 8350 NFT, enligt Bscan.

Vad är LiL Moon Rockets Artworks?

Var och en av LiL Moon Rocket NFT representerar en av de 13337 skalbara digitala vektorbilderna kuraterade från en pool med 272 160 000 potentiella kombinationer. De kommer alla att skilja sig från varandra när det gäller färg, färgschema, mönster, storlek på mönstren och andra ytterligare visuella attribut, med vissa kombinationer sällsynta än andra.

Den som köper en NFT under den inledande förvärvsfasen blir berättigad att få ett konstverk, men vilket är något som alla kommer att lära känna först vid den stora “avslöjandet”. Avslöjandet kommer att ske när förvärvsfasen är klar tre veckor eller så säljs alla 13337 NFT, beroende på vilket som är tidigare.

När konstverket har avslöjats och NFT-ägaren har det kan de välja att spara det, skriva ut det eller handla det.

Varför avslöja?

NFT: er är kända för sin unika karaktär, och vissa sällsynta NFT: er kan vara värda mycket. I avsaknad av blind distribution kan vem som helst som är intresserad av projektet eller ägarna välja att köpa dessa tokens för sig själva. För att förhindra att sådant händer och i en anda av fullständig öppenhet, litar LiL Moon Rockets på ett smart kontrakt för att generera tilldelningsformeln med slumpmässig entropimekanism.

Efter avslöjandet kommer alla Lil Moon Rocket NFT-innehavare att upptäcka vilket konstverk de har köpt. Om den inledande förvärvsfasen misslyckas med att sälja alla NFT: er kan användare fortsätta att köpa NFT: erna, men tillhörande konstverk kommer inte att vara privata längre.

Förutom NFT: erna har LiL Moon Rockets också namnet din raket (NYR) -token, som belönas för att hålla NFT. Användare kan ackumulera dessa NYR-tokens dagligen, och när numret når 1337 kommer de att kunna bränna dem för att ändra sitt konstnärsnamn.

LiL Moon Rockets Initial Distribution Phase slutar på bara sju dagar

Köp LiL Moon Rockets NFT på – https://lilmoonrockets.com/Source link

Related posts

NFT kommer att bli starkare efter bubblan

Bitcoinguide

Bitcoin håller vinster över $ 45K, varför BTC Rally inte är över än

Bitcoinguide

Vinnaren tar ut $ 160 000 från Bitcoin.com-spel med en 13 870 gånger multiplikator – marknadsförda Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide