Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Ledger Vault för att säkra Boson Protocols ursprungliga token


Ledger, en säkerhetsinfrastrukturleverantör för digitala tillgångar och blockchain-applikationer, meddelade idag ett partnerskap med Boson Protocol (Boson), ett dCommerce-ekosystem som använder NFT-kodade med spelteori, för att skydda sin butik med digitala tillgångar som samlats in under sina privata och offentliga investeringsrundor.

Som en del av partnerskapet kommer Ledger att utöka lagringsstöd för Boson Protocols inbyggda token – BOSON – på Ledgers institutionella produkt, Ledger Vault och detaljhandelsplånböcker, Ledger Nano X och S.

Ledger-teknikinfrastrukturen gör det möjligt för Boson Protocol att säkra de digitala tillgångar som det förvarar med fördelen av omedelbar tillgång till medel och fullt oberoende från kylförvaring som vanligtvis begränsar hastighet, flexibilitet och styrning.

Boston-protokollet

Boson Protocol syftar till att skapa ett decentraliserat handelsekosystem och möjliggöra autonomt utbyte av digitalt värde för fysiska produkter och tjänster, vilket minimerar skiljedom, kostnad och förtroende.

På jakt efter en vårdnadspartner hade Boson ett antal viktiga krav, inklusive skalbarhet, flexibilitet och en dokumenterad erfarenhet av att erbjuda klassens bästa säkerhet. Ledgers erbjudande uppfyllde alla dessa krav och Boson valde att anlita Ledgers tjänster för att säkra sina tillgångar och planera för framtida tillväxt.

”Vårt mål är att Boson Protocol ska bli den grundläggande infrastrukturen som driver den decentraliserade handelsrevolutionen. Detta ambitiösa mål kan inte uppnås utan användning av teknik som säkerställer de högsta säkerhetsnivåerna, varför vi har samarbetat med Ledger. Ledger har en lång historia av förtroende för kryptosamhället, och vi ser fram emot att arbeta med dem när vi fortsätter våra ansträngningar för att göra decentraliserad handel till verklighet. ”
– Justin Banon, VD och medgrundare av Boson ProtocolSource link

Related posts

EuropeFX utökar portföljen med ren energi

Bitcoinguide

Handelsplattform för Cryptomarginal PrimeXBT lägger till avkastningskonton från Covesting »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Juridisk riskfaktor under Ripples rättegång från SEC

Bitcoinguide