Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Ledger-lösningen är din säkra port till alla kryptotjänster – Sponsrade Bitcoin-nyheter


Alla vet redan att en hårdvaruplånbok är avgörande för att skydda dina digitala tillgångar, men visste du att Ledger erbjuder mycket mer än så? Genom att kombinera hårdvaruplånboken med Ledger Live-appen kan du köpa, sälja, låna ut, byta och placera flera kryptovalutor – allt på ett ställe.

Åtkomst till helbokslösningen

Om du är en erfaren kryptoanvändare vet du förmodligen redan att en Ledger-hårdvaruplånbok är den bästa lösningen för att skydda och äga dina privata nycklar. Faktum är att du förmodligen redan äger en Ledger-hårdvaruplånbok eftersom företaget sålde över 2 miljoner hårdvaruplånböcker i mer än 165 länder sedan 2014. Vad du kanske inte redan vet är att Ledger också erbjuder en lösning för att få tillgång till alla dina andra kryptobehov.

För att få tillgång till hela lösningen är allt du behöver en hårdvaruplånbok kombinerad med Ledger Live-appen. Detta är enkelt och kräver inga ytterligare investeringar eftersom alla Ledger-plånböcker levereras med app. Appen låter dig installera kryptoprogram på din hårdvaruplånbok och få tillgång till andra tjänster. Och hårdvaruplånboken lagrar säkert dina privata nycklar för varje krypto du äger och autentiserar alla transaktioner som initierats i appen – detta gör allt säkert genom en enda lösning.

Förutom att ha den bästa säkerheten på det här sättet är det också väldigt bekvämt. Du behöver inte vara beroende av flera plattformar längre. Till exempel inget behov av att köpa och hantera din krypto på en börs och sedan överföra dem på en hårdvaruplånbok för att säkra den. När du köper via Ledger-appen skickas dina mynt omedelbart till din hårdvaruplånbok.

En nyckel för en hel värld av användningar

Ledger Live-appen är tillgänglig för mobila enheter och stationära datorer. Som man kan förvänta sig kan du kombinera den med en hårdvaruplånbok för att hantera mer än 1800 digitala tillgångar som stöds, kontrollera dina saldon och portföljer samt skicka och ta emot kryptotransaktioner. Men du kan också få tillgång direkt till många tjänster som vissa kanske misstar att de bara är tillgängliga på kryptobörser eller DeFi-plattformar.

Med Ledger kan du köpa flera toppkryptor och betala med ditt betalkort eller en banköverföring. Transaktionen är gjord via en Coinify-integration och är enkel och när den väl tagits emot kommer du att ha ansvaret för din egen krypto genom säkerheten för din Ledger-plånbok. Du kan också sälja bitcoin på samma sätt.

Du kan byta mer än 50 olika kryptotillgångar direkt mot varandra med Ledger-appen. Detta görs via en Changelly-integration och låter dig byta en digital tillgång till en annan utan inblandade fiatvalutor.

Med Ledger-appen kan du låna ut tether, USDC och DAI via Compound Protocol. Detta kan tillåta dig att generera ränta på dina kryptotillgångar medan dina cTokens är säkrade med din hårdvaruplånbok vilket innebär att ingen kan göra anspråk på dina tillgångar medan du lånar ut dem.

Du kan också spela via Ledger-appen och tjäna avkastning från att hålla Tezos, Tron, Cosmos, Algorand och Polkadot. Det betyder att du kan få belöningar medan du håller dina tokens säkra på din Ledger-plånbok.

För att få tillgång till alla dessa funktioner och mer, anslut din Ledger-plånbok till Ledger Live-appen just nu!


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Kevin O’Leary förutspår framväxten av distinkt ren jämfört med smutsiga Bitcoin-marknader

Bitcoinguide

Att köpa en Tesla med Bitcoin kan vara ett misstag

Bitcoinguide

Efter Tesla finns det ytterligare ett stort turkiskt konglomerat som går in i krypto

Bitcoinguide