Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Ledande handelsprotokoll på kedjan Oddz Finance tillkännager sin IDO för offentlig distribution på Polkastarter


Oddz Protocol är en pålitlig On-Chain Option-handelsplattform som påskyndar genomförandet av köp- och säljoptionskontrakt, villkorade affärer och futures. Det möjliggör skapande, underhåll, exekvering och avveckling av förtroendlösa optionskontrakt, villkorade tokensavtal och terminkontrakt på ett snabbt, säkert och flexibelt sätt.

Det använder synergierna mellan Ethereum, Binance Smart Chain och Polkadot för att frigöra den potentiella decentraliserade derivatmarknaden. Den fokuserar på att bygga lösningar som kan driva DeFi-ekosystemet genom att förenkla derivathandel och förbättra användarupplevelsen.

Oddz Finance associerar med en decentraliserad insamlingsplattform, Polkastarter för att driva DeFi-revolutionen.

Oddz är inriktad på att skapa en sömlös upplevelse av derivatoptionshandel för användare, och alla är redo för att omdefiniera hur derivatmarknader fungerar i ett decentraliserat ekonomiskt landskap. Med den höga graden av intuitivitet och fascinerande attribut är Oddz Finance redo att spetsa in chartrade territorier genom att konsolidera modellerna av traditionell finansiering med DeFi för att fånga det bredare spektrumet av DeFi-marknaden.

För att förvandla idén till verklighet har Oddz finans tillkännagett sin offentliga distribution IDO för att låta samhällets deltagande bidra till visionen om mainstream DeFi-adoption. Därför har den gått samman med det ledande auktionsprotokollet över flera kedjor, Polkastarter. Den offentliga IDO: n kommer att äga rum den 18 mars på den ledande plattformen och kommer därmed ett steg närmare massiv adoption.

Användare kommer att kunna delta i IDO-processen genom att genomgå vitlistningsprocessen i olika faser för att mäta ansträngningarna från tidiga supportrar. Vitlistningsprocessen för fas 1 för Polkastarter IDO börjar den 5 mars kl 12 UTC och stängs den 10 mars kl 12 UTC. Den andra vitlistningsfasen inleds från 13 mars kl 12 UTC till 14 mars kl 12 UTC. $ ODDZ-tokens till ett värde av $ 150 000 kommer att tilldelas på Polkastarter-plattformen för $ POLS- och Non- $ POLS-innehavarna.

Vitlistningens faser använder en slumpmässig lotterimetod för att främja rättvist deltagande. För att dyka djupare in i IDO: s och partnerskapets nyanser har Oddz Finance tillhandahållit en omfattande översikt över hela processen. I strävan att skapa en uppslukande användarupplevelse och göra optionshandel sömlös arbetar Oddz Finance obevekligt för att frigöra den sanna potentialen i DeFi-landskapet genom att utnyttja teknisk innovation som bäst.

Den offentliga distributionen IDO är en viktig milstolpe för Oddz Finance i denna expedition för att framkalla en revolution genom att driva ODDZ för nybörjare genom att tillhandahålla en sömlös gateway som öppnar dörrarna för decentraliserad ekonomi. Det syftar till att banbryta tekniska komplexiteter så att användarna kan uppleva nyanserna i optionshandeln och skapa medvetenhet om detsamma. Under de kommande dagarna är det redo att släppa sina testnät och produktutvecklingsdemos som skulle bidra till den totala tillväxten av Oddz-finansiering.Source link

Related posts

Varför Bitcoin-priset kan stiga om det löser sig över $ 57K

Bitcoinguide

Undersökningen visar 77% av amerikanerna är bekymrade över stigande inflation, priserna på varor skyhöga – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur de du älskar mest vill se Bitcoin misslyckas – Bitcoin-nyheter presenteras

Bitcoinguide