Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Ledande DeFi-protokoll EasyFi expanderar till Binance Smart Chain


Den bortgångna framgången för Binance Smart Chain har bidragit till att driva börsens verktygstecken till toppen av kryptomarknadens topp tio och har redan lockat några av branschens toppprojekt till kedjan.

Det senaste projektet som expanderar till Binance Smart Chain är det ledande DeFi-protokollet EasyFi. Här är hur detta senaste drag från EasyFi Protocol kommer att gynna kryptoinvesterare, projektet och själva ekosystemet.

EasyFi-protokollet integrerar Binance Smart Chain-stöd

Även om Ethereum förblir det mest dominerande grundläggande blockchain-lagret på kryptomarknaden idag, finns det som alla nya tekniker utmaningar och begränsningar som utvecklare skyndar sig på.

Medan Ethereum introducerar skalbarhetsuppgraderingar, har DeFi-applikationer, tokens och stallmynt börjat expandera till ytterligare kedjor, som Polygon eller den ultra heta Binance Smart Chain.

Det senaste projektet för att expandera till Binance Smart Chain är EasyFi Protocol och $ EASY-token. EasyFi Network är ett universellt utlåningsprotokoll i andra lager som för närvarande skakar upp DeFi-utrymmet. Integrationen gjordes för att skapa nya möjligheter med DeFi-sektorn och möjliggöra snabbare och effektivare transaktioner. Den ökade driftskompatibiliteten kommer att gynna ekosystemet och investerarna.

EasyFi-protokollets $ EASY-token kommer nu att finnas tillgängligt som en ERC20-token, liksom en BEP20-token i tre olika kedjor: Ethereum, Polygon och nu Binance Smart Chain. Alla produkter och tjänster som erbjuds av EasyFi’s Protocol V1 som drivs av Polygon Network på Ethereum kommer också att finnas tillgängliga på Binance Smart Chain-integrationen.

Hur Binance Smart Chain gör det $ LÄTT #DoMoreWithDeFi

Förutom alla fördelarna med hastighet och skalbarhet kommer EasyFi och $ EASY nu att ha tillgång till Binance-communityn för större räckvidd och engagemang och vara en del av den växande listan över Binance digitala tillgångar.

Binance Smart Chain-tillgångar kommer att integreras i EasyFi som säkerhet och ytterligare förbättra utlåningsmarknaderna. Nya penningmarknader kommer också att införas, såsom tokeniserade aktier, metaller och andra råvaror och mycket mer.

Binance Smart Chain är den perfekta passformen för EasyFis “gör mer med DeFi ” mantra. Integrering i andra kedjor var en primär del av EasyFi: s färdplan för Q1 2021. Färdplanen för första kvartalet innehåller också ett uppdaterat EasyFi-gränssnitt och UX och integrering av flera plånböcker för större mångsidighet för decentraliserade finansanvändare.

För att lära dig mer om $ EASY och EasyFi-protokollet, kolla in vitboken. Och för mer information om Binance Smart Chain, kolla in den officiella grundfärgen på Binance Academy.

Source link

Related posts

Sekretess Coin Verge lider tredje 51% attack, analys visar 200 dagar av XVG-transaktioner raderade – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin möter över $ 52K, varför BTC snart kan nå $ 55K

Bitcoinguide

Defi Venture XFai avslöjar likviditetsgenereringshändelse, projekt som stöds av Angel Investor Roger Ver – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide