Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Laser Eyes Trend Storms Crypto Twitter för 100 000 $ BTC


Viktiga takeaways

  • Crypto Twitter firade senaste Bitcoin-riktmärken med en unik meme-trend.
  • Bitcoin-entusiaster “skjuter för $ 100.000 BTC” genom att lägga till laserögon i sina profilbilder.
  • Amerikanska politiker och figurer som Elon Musk och Micheal Saylor har gått med i rörelsen.

Dela den här artikeln

Bitcoin-supportrar inklusive vd och politiker har ändrat sina Twitter-profilbilder för att visa laserögon som ett sätt att fira BTC-tillväxt.

Firar Bitcoin-riktmärken som mutanter

De Ordförande och GreZaj Twitter-konton startade först trenden den 16 februari när Bitcoin passerade $ 50 000 för första gången. Den associerade hashtaggen för lasergrafiken är # LaserRayUntil100K.

Vid den tiden kom Bitcoin nära 1 biljon dollar i börsvärde och underskred 3700 dollar eller 7% till 50.000 dollar. BTC överträdde $ 53 700 på fredag.

Framstående kryptofigurer som Samson Mow, Meltem DemirorsNic Carter, Gabor Gurbacs, Max Keizer, Winklevoss tvillingarna och många andra har sedan hoppat på vagnen.

Ett annat Twitter-konto alias RD BTC publicerade flash-ögonbilden på sena Hal Fineys twitter-bild. Tweeten mottogs väl inom samhället. Finey var den första personen som fick Bitcoin från sin anonyma skapare och utvecklade koden under de första åren.

Företagsledare och politiker

Elon Musk, VD för Tesla och SpaceX, och Micheal Saylor, MicroStrategy-VD, var framstående individer utanför kryptovalutasamhället för att anta trenden med laserögon.

Källa: Twitter

Båda cheferna har uttryckt starkt stöd för Bitcoin, med särskilt Saylor som banar väg för företagens antagande och högre prisvärderingar genom att leda sitt företag att konvertera sitt kontantsaldo till BTC.

MicroStrategy har investerat i Bitcoin sedan september förra året och planerar att lägga till ytterligare 690 miljoner dollar i BTC i balansräkningarna i framtiden. Tesla köpte Bitcoin i värde av 1,5 miljarder dollar i januari 2021, vilket tillför ytterligare hype till tjurkörningen.

Intressant nog har två amerikanska kongressmedlemmar också gått med i laserögonrörelsen till stöd för Bitcoin.

Warren Davidson, Ohio 8: e kongressdistriktsrepresentant, en långvarig anhängare av Bitcoin, antog snabbt trenden.

Sen Cynthia Lummins, från den kryptovänliga amerikanska staten Wyoming, stödde också blixtögonen under en dag efter Elon Musk. Hon avslutade sin en-dags kampanj med en anteckning som sa: “Men mitt stöd för sunda pengar fortsätter.”

Utlämnande: Författaren höll Bitcoin vid tidpunkten för pressen.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Advokatbyrå stämmer MoneyGram över rippelpartnerskap

Bitcoinguide

Shark Tanks Kevin O’Leary investerar 3% av portföljen i Bitcoin

Bitcoinguide

TIME Magazine CFO Job Posting kräver “komfort med Bitcoin”

Bitcoinguide