Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining Bitcoin Nyheter Bitcoin Pris Bitcoin Sverige Köpa Bitcoins

Lär dig mer om Bitcoin så att du intelligent kan investera i kryptovaluta


Utforska Bitcoin och andra kryptovalutor i denna en timmes grundfärg.

4 februari 2021

2 min läsning

Utlämnande: Vårt mål är att presentera produkter och tjänster som vi tror att du tycker är intressanta och användbara. Om du köper dem kan entreprenören få en liten del av intäkterna från försäljningen från våra handelspartners.


För inte så länge sedan sågs kryptovaluta som ett dumt, snabbt-rik-snabbt-system som manipulerades av Millennials. Snabbspolning fram till 2021, och kryptokurrency accepteras av stora banker, används i legitima affärstransaktioner och trotsar kontinuerligt oddsen genom exponentiella värdevinst. Cryptocurrency har trotsat förväntningarna gång på gång, och även om den inte har vunnit den finansiella etableringen, betyder det inte att det fortfarande inte finns möjlighet i krypto för privatinvesterare.

Om du är ny på kryptovaluta, kolla in The Fundamentals of Blockchain, Bitcoin & Crypto. Denna korta, en timmes grundfärg kommer att få dig snabbare på kryptovaluta och den teknik som gör det möjligt, blockchain. Kursen undervisas av Gabriel Avramescu (4.4 / 5 instruktörsklassificering), en senior informationssäkerhetskonsult med en lång historia inom kryptovaluta.

Här lär han dig vad du behöver veta för att börja investera och betala med kryptovalutor. Du kommer att utveckla en stark förståelse för blockchain-teknik och lära dig om smarta kontrakt, decentraliserade, autonoma företag och decentraliserade autonoma organisationer för att förstå teorin, syftet och praxis bakom krypto. För att uppskatta vad som verkligen är speciellt med Bitcoin måste du veta hur det fungerar på teknisk nivå, och den här kursen syftar till att göra just det. När du förstår tekniken bättre är det lättare att se hur långvarig Bitcoin är i den moderna världen, och du kommer bättre att kunna skilja fakta från fiktion när det gäller att läsa om Bitcoin och andra kryptovalutor.

Hoppa in i den fortsatta kryptobommen. Just nu är The Fundamentals of Blockchain, Bitcoin & Crypto till salu för bara 24,99 USD.

Priserna kan komma att ändras.

Glöm inte att kolla in DiversyFund för att börja investera i privata fastigheter 2021. Du behöver inte vara i 1% för att komma igång. Investera idag för så lågt som $ 500.Source link

Related posts

Derivat Giant CME Group lanserar Micro BTC Futures Contract – Bitcoin News

Bitcoinguide

FXTB är den främsta plattformen för Bitcoin CFD-handel – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Investerare eller skapare? Hur man betalar skatt på NFT

Bitcoinguide