Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Lansering av nästa nivå tillgång och ekosystem för digitala tillgångar – Sponsrade Bitcoin News


Wallex Trust & Custody, ett fintech-företag baserat i USA och Europa som erbjuder förtroende- och vårdtjänster bland sina kunder över gränserna, särskilt i Europa, Asien och Afrika, har meddelat att de har fått en krypto- och försäkringslicens utfärdad av Comoros International Bankmyndigheten (CIBA). Detta officiella erkännande som en bankcharter gör det möjligt för Wallex att driva och erbjuda tillgångs- och digitala tillgångsbanker och försäkringstjänster i särskilt Comorerna, och framför allt på en global skala.

CIBA auktoriserar Wallex Bank

För att officiellt kallas Wallex Bank bemyndigar CIBA Wallex Bank att erbjuda bank- och försäkringstjänster till icke-hemmahörande i Komorernas union med olika åtaganden som anges i förordningen. Den anger dispensering av företagstjänster, inklusive utfärdande av egna insättningsprodukter, tillhandahållande av lån och upplåning av medel, genomförande av valuta- och valutatransaktioner och innehav av tillgångar och andra finansiella instrument för tredje part.

Wallex Bank är stolt över sina nyligen förvärvade expansiva banktjänster som hanterar depositionstransaktioner, garantiföretag, multikurthantering, kapitalförvaltning, finansiell teknik och till och med investeringskonsulttjänster.

‘Vi är mycket stolta över våra prestationer och Wallex Bank kommer att visa upp vårt nästa steg’. Simone Mazzuca (grundare och regissör)

Afrika håller på att stjäla rampljuset

Tidpunkten för bankcharterbidraget kan inte komma vid en bättre tidpunkt med den afrikanska kontinenten för att stjäla rampljuset vid antagande av kryptovaluta och hjälptjänster som kommer att behövas för bearbetning och underlättande. Vad som är spännande med Wallex Banks närvaro är den stora öppningen av dörrar för oavbruten kryptovalutahandel. Kvalificerade kunder kommer att hitta i Wallex Bank en pålitlig utbytesoperatör för kryptovaluta som säkerställer öppnandet av kryptokonton, lagring av kryptovalutor, accepterar kryptoinsättningsemissioner av säkerhetstoken och kryptokurvor, samt säkerställer likviditet och försäkring i alla kryptoinsättningsfrågor.

Naturligtvis har Wallex Bank i sitt riktningsprogram den metodiska uppbyggnaden av verksamheten för att garantera en optimerad användarupplevelse. Medan vi har världen i åtanke är Wallex grundad på att stärka grunden för att betjäna folket och ge grunden för expansion och utveckling.

Eftersom fragmenterade ekonomiska oron på den afrikanska kontinenten fortsätter att eskalera den regionala inflationen och därmed devalvera ytterligare suveräna valutor, börjar befolkningar vända sig till kryptovalutor som ett sätt att stoppa de negativa effekterna av viss finanspolitik. Med Wallex Bank Africa redan på plats och nu är den nya introduktionen med CIBA: s beslut att bevilja Wallex Bank en bankcharter, en vändpunkt till de eventuella framstegen via digitalisering av landets och globala industrier, som börjar med kryptovalutor.

Det är ingen överraskning för Wallex att ta ytterligare ett steg inom finansvärlden och presentera en ny jätte inom den nya digitala tidsåldern. Det är Simone Mazzucas visionära ledarskap som kommer att stimulera till att stimulera landets konkurrenskraft på den afrikanska ekonomiska scenen och tillhandahålla revolutionerande tjänster på en global scen.

‘Jag tror att våra nyligen kartlagda banktjänster kommer att arbitrera värdenas rörelse mellan fiat och krypto för att bli en väg för exponering och användning över hela världen och skapa en bättre framtid för alla’. Simone Mazzuca


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

PolkaFoundry är ett Panacea för dApp-utvecklare

Bitcoinguide

Hackare riktar sig mot Github-serverinfrastruktur för att bryta kryptovalutor – Säkerhet Bitcoin News

Bitcoinguide

MIT Crypto-professor Gary Gensler bekräftades som ny SEC-ordförande – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide