Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Lamassu crypto-uttagsautomater erbjuder nu skyddad Zcash (ZEC) -stöd


Lamassu, en bitcoin / crypto ATM-leverantör, meddelade att de har utnyttjat Zcashs integritetsfunktioner genom att införa möjligheten för Lamassu ATM-kunder att ta emot ZEC direkt till plånböcker med avskärmade ‘Z-adresser’. Dessutom kan användare skicka pengar från en avskärmad adress till en Lamassu-bankomat för att ta ut pengar med valfri plånbok som stöds. därigenom förhindra dataläckage från deras tidigare utgifter och spara vanor.

”En användare av våra maskiner förtjänar samma skydd mot onödig övervakning som de hade med de kontanter de använde för att köpa den, eller med de kontanter de skulle få när de säljer sina mynt. Att använda en skyddad adress ger ATM-användare detta skydd mot dataexponering när de håller på och spenderar sina nyförvärvade digitala kontanter i deras dagliga liv. ”
– Lamassu-teamet

Lamassu-teamet erbjuder sina operatörer gratis och öppen programvara som är decentraliserad från företaget och som dess ATM-operatörer behåller full kontroll över sina data. Genom att använda de sekretessbevarande funktionerna för mynt som stöds i bankomaterna utvidgas denna kontroll också till användare.

För att dra nytta av den här funktionen bör Lamassu-operatörer uppdatera till den senaste programversionen, Electric Enlil v7.5, tillsammans med att uppdatera sin zcashd-plånbok för att möjliggöra sändning till Z-adresser. Användare av uppdaterade maskiner vars operatörer erbjuder ZEC kan använda plånböcker som Nighthawk, Zecwallet eller Unstoppable för att ta emot skyddade medel.

”Vi är stolta över att Lamassu har lagt till stöd för avskärmad Zcash. Den här uppdateringen säkerställer att Lamassus användare har ett sätt att säkert hantera sina tillgångar utan att läcka personlig information, “uttryckt. Ekonomisk integritet är en mänsklig rättighet och vi är glada att samarbeta för att stödja detta uppdrag. ”
– Andre Serrano från Electric Coin CompanySource link

Related posts

Decentraliserad orakellösning Umbrella Network lägger till Huobi som valideringsnod »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Ultimate Fintech Awards 2021: The Race Is On

Bitcoinguide

WeTeam och Vite samarbetar för att möjliggöra flerkedjig DAO-tjänst »CryptoNinjas

Bitcoinguide