Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Lagerhandlare Dave Portnoy dumpar alla sina hundmynt för att köpa Bitcoin – Marknader och priser Bitcoin News


Efter att ha lovat att aldrig köpa bitcoin igen har aktiehandlaren Dave Portnoy sålt alla sina hundmynt, som han köpte när priset var rekordhögt, för att köpa en bitcoin. Efter att ha kallats “pappershänder” säger Portnoy nu att han aldrig kommer att sälja sin bitcoin.

Dave Portnoy Nu en stolt Bitcoinägare

Amerikansk dagshandlare och grundare av Barstool Sports-bloggen, Dave Portnoy, har äntligen köpt bitcoin. Han publicerade en video på Twitter på måndagen och avslöjade: ”Jag köpte en bitcoin när den var 48 000 dollar. Det är allt jag har råd med. ” Han twittrade:

Jag är den stolta ägaren av 1 bitcoin.

Efter att ha lärt sig att Elon Musks Tesla sålde några av sina bitcoins sa Portnoy att han inte kommer att sälja sin BTC. “Jag håller 100% av min bitcoin”, betonade han. Han sa sedan på tisdag att hans bitcoin är upp från det pris han köpte den till och sade: “Jag är långt upp på den sedan jag köpte den.” Han började också kalla sig “bitcoinens barron”.

När det gäller hans minidialog med Elon Musk om Tesla som säljer några av sina bitcoins sa Portnoy: ”Elon och jag slogs inte. Som en sann troende på bitcoin och stolt ägare av 1 bitcoin. Det är min plikt att försvara sig mot alla salladshotade oavsett stora eller små, verkliga eller upplevda. ”

Ut ur Dogecoin i Bitcoin

Innan han köpte bitcoin var han fascinerad av dogecoin när priset slog rekordhöga. Den 16 april lade han upp en video om att han kommer att logga in på sitt Blockfolio-konto och se hur man blir involverad i dogecoin som han kallade ett “Ponzi-schema.” Den 20 april, Doge Day, publicerade han en video där han sa att han köpte 25 000 dollar i dogecoin.

Portnoy bekräftade emellertid på måndagen att han har sålt alla sina dogecoins, men han hävdar att han inte sålde med förlust. Han klargjorde:

Jag äger ingen DOGE. Jag sålde DOGE … Jag köpte den högt och när dogecoin inte gick sålde jag den och gick vidare.

Han säljer också sin första NFT – en pizzarecension. “Om du vill äga en bit historia och en bit av min själ, här är din chans”, säger han sa.

Portnoy lärde sig först om bitcoin när Winklevoss-tvillingarna åkte hem till honom i augusti förra året för att personligen visa honom hur man köper bitcoin via deras kryptovalutautbyte Gemini.

Förutom att investera $ 200 000 i BTC, investerade han också i chainlink (LINK) och orkidé (OXT) vid den tiden. Men när kryptopriserna fluktuerade sålde Portnoy alla sina mynt och gick helt ur kryptovalutor. ”Jag är ute på krypto eftersom mynt inte alltid går upp. Lagren å andra sidan fortsätter alltid att öka, sade han vid den tiden.

När priset på bitcoin fortsatte att öka, beklagade Portnoy att han sålde sina mynt. Han publicerade en video i februari och sa att han aldrig kommer att köpa bitcoin igen. Inse att BTC var den enda investeringen som fortsatte att stiga, sade han, ”Jag vet att jag är en idiot med bitcoin. Men jag vägrar att vara den fattigaste mannen på fartyget. Jag tappar inte däcken. ”

Vad tycker du om att Dave Portnoy säljer dogecoins och köper en bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Joe Bidens förslag om att dubbla kapitalvinster skatten sätter finansiella marknader – ekonomi Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin förbereder sig för nästa drag: Var är 100 SMA, den viktigaste BTC-nivån?

Bitcoinguide

Torum: DeFi + NFT + sociala medier

Bitcoinguide