Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Lager-till-flöde-skapare “lättad” efter att Bitcoin-pris sjunker under banan


Bitcoin föll under 50 000 dollar på fredagen. Pionjärkryptovalutan handlas för närvarande till cirka $ 49405 vid 11:10 GMT. Under de senaste 24 timmarna förlorade myntet 8,9%, en enorm förlust för handlare och investerare.

Stock-to-flow-modellerare, PlanB, har dock sagt att han är lättad över att myntet har tappat över 22% på bara en vecka. Att säga att Bitcoin fortfarande fungerar “som ett urverk” med avseende på deras prisförutsägelser.

”Jag är lättad,” säger PlanB

I en tweet på fredag ​​noterade analytikern PlanB att prisnedgången till under $ 48 000 har skickat BTC under det mål som anges av hans lager-till-flöde-modell. På grund av detta är Bitcoin inte längre “front-running” lager-till-flöde.

Efter att kryptovalutan hade handlats över den begärda nivån hade kvantanalytikern föreslagit att myntets prisrörelse blev oorganiskt.

Relaterad artikel | Bitcoin dyker nedanför viktig support, här är varför BTC-björnar är tillbaka

“Jag är lättad över att btc-priset nu är under s2f-modellvärde igen”, skrev han i en konversation med “The Bitcoin Standard” -författaren Saifedean Ammous, som kallade PlanB: s förutsägelser “förvånande.”

”För ett ögonblick trodde jag att folk körde modellen och att supercykeln hade startat. Nu är vi tillbaka till det normala … som urverk, ”tillade PlanB.

Lager-till-flöde och lager-till-flöde (S2F) tvärtillgång (S2FX) kräver olika medelpris BTC / USD på 100 000 $ eller 288 000 $ fram till 2024. Detta är den supercykel som förväntas.

PlanB sa att han trodde att Bitcoin inte skulle stanna vid 100 000 dollar, vilket det borde slå i år.

”Bitcoinare är ofta för hausse på tjurmarknaden och för baisseartade på björnmarknaden! Jag tror inte att vi supercyklar den här gången heller, ”svarade podcastvärd Stephan Livera på Ammous.

bitcoin 50000

Bitcoin price took a sharp dive below $50,000 | Source: BTCUSD on TradingView.com

Sentiment- och marknadsindikationer

Omedelbart sjönk marknaden under $ 50 000, den ökända guldfel och kryptoskeptiker, Peter Schiiff, var också snabb med att kommentera marknadsåtgärden och skämtade åt Bitcoin-förespråkaren Anthony Pompliano. Han twittrade:

“Nu när Bitcoin är tillbaka under $ 50 000 tror jag att det är dags för @APompliano att twittra ut $ 1 000 milstolpar på väg ner som han gjorde på väg upp.”

Pompliano svarade: ”Bitcoin ökade med 600% förra året. Guld ökade med 3% förra året. Inget mer tweeting förrän guld kan slå inflationen, Peter! ”

Men olika faktorer har sagts orsaka det aktuella fallet.

Relaterad artikel | Bitcoin förlorar viktig livlinje som får Bulls Blood Pumping

Vissa analytiker noterade att CME-futures nu handlas under spotpriset när baisse börjar, liksom en negativ Coinbase-premie.

När Coinbase-premien är positiv antyder det hausse. men det motsatta, när Coinbase-spotpriset är lägre än för Binance-utbytet, är också sant. Stora försäljningsorder på Coinbase, var och en orsakar en kort nedåtgående stigning i spotpriset för orderboken.

Crypto Fear & Greed Index förblev också i “girighet” territorium trots att det sjönk till månadsnivåer, men tyder fortfarande på att en återställning av sentimenter ännu inte hade slagit in.

Featured image from Pixabay, Charts from TradingView.com

Source link

Related posts

Gamblas Erik King om Crypto Payment Providers för onlinekasinon

Bitcoinguide

Turkiska centralbanken överväger att bli Bitcoin depå

Bitcoinguide

Elon Musk Bitcoin Giveaway Scam kostar den här mannen BTC värt $ 600K – Presenterade Bitcoin News

Bitcoinguide