Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Kursen Bitcoin måste klättra för att nå $ 100 000 i juli


Bitcoin är ett talspel genom och igenom. Det finns bara 21 miljoner BTC. Koden och dess konsensusalgoritm består båda av komplex matematik. Det totala myntet skärs ned på hälften vart fjärde år, och så vidare och så fjärde.

Viktigast av allt, här är tillväxttakten Bitcoin-priset måste slå stadigt för att nå $ 100 000 per BTC före juli 2021 enligt en kryptokapitalchef – liksom den enda som kan komma i vägen.

Bitcoins pristillväxt bör ta kryptovärderingen till $ 100 000 i juli

Bitcoins tillväxt från praktiskt taget värdelös till mer än 60 000 dollar per mynt idag är inget annat än otroligt. Till och med bortom avkastningen som helt enkelt är ojämförlig, berättar historien om hur myntet kom till att läsas ut från en sci-fi-film: Mystisk person tar ett skott på alla pengar och tar ingen kredit för den monumentala ansträngningen.

Relaterad läsning | Crypto Analyst förväntar sig “Escape Velocity” när Bitcoin bryter $ 60K. Här är varför

Satoshis skapelse är nu mer än ett decennium gammal och har vuxit långt bortom de flesta människors förväntningar. Bara under det senaste året har den ledande kryptovalutan efter marknadsvärde vuxit med en daglig genomsnittlig hastighet på 0,65% sedan april, vilket resulterade i en nästan tio gånger stigning i värde.

I nuvarande takt, enligt kryptokapitalchefen Timothy PetersonSkulle Bitcoin-priset uppgå till $ 100 000 senast den 30 juni.

bitcoin 100000 juli

At only a daily growth rate of 0.64% the top crypto should hit $100K by July | Source: BTCUSD on TradingView.com

Den enda faktorn som kan orsaka att BTC saknar mål

Bitcoin-priset måste upprätthålla jämförbar fart under det senaste året för att fortsätta klättra i samma takt och nå mer än $ 100K per mynt. Siffran är nu närmare den nuvarande prisåtgärden än $ 10 000 är, och därmed potentiellt mer uppnåelig.

Relaterad läsning | Matematiskt mysterium: Varför slutade Bitcoin-rallyt med det gyllene förhållandet?

Prisförutsägelser för nästa cykeltopp når så mycket som $ 400 000, med uppskattningar som är mer genomtänkta i verkligheten från $ 125 000 till $ 325 000 per BTC.

bitcoin btc pi cykeltoppindikator

The rally could really be over if the historically accurate signal is right again  | Source: BTCUSD on TradingView.com

Det finns dock en chans att cykeltoppen är inne, enligt Pi Cycle Top Indicator. Om det historiskt noggranna verktyget är rätt igen, kommer den ledande kryptovalutans dagliga tillväxttakt att börja sjunka härifrån tills en annan tjurmarknad bryter ut.

Bitcoin-priset skulle inte göra $ 100 000 i juli, och en avkastning till priserna mycket lägre skulle följa. Om så är fallet, skulle kryptoinvesterare behöva vänta ett tag till den första kryptovalutan efter marknadsvärde för att nå det ultimata målet.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.com

Source link

Related posts

Bill Maher hånar Bitcoin, med hänvisning till Warren Buffett, Bill Gates, Nassim Taleb – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

USA: s regering kommer inte att tillåta att företag fortsätter att ersätta dollar med Bitcoin, varnar investeringsrådgivare – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Federal Reserve-ordförande Jerome Powell säger att kryptovalutor är ‘fordon för spekulation’ – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide