Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Kryptovalutans dataanalysplattform skev förvärvad av Coinbase »CryptoNinjas


Coinbase, det populära bitcoin / kryptobörsföretaget, meddelade idag att det förvärvar skew, en kryptovalutadatavisualisering och analysplattform.

”Vi vet att tillgång till högkvalitativa data är avgörande för institutioner som bedömer investeringar i kryptotillgångar. Det är därför vi är glada att integrera skews dataanalysplattform med Coinbase Prime, så att våra kunder kan spåra kryptovalutapottsmarknader och derivatmarknader i realtid. Med skevhet beväpnar vi professionella handlare med dynamiska, aggregerade marknadsdata, presenterade i ett mycket användbart format, allt inom vår marknadsledande främsta mäklare. ”
– Greg Tusar, Coinbase Vice President, Institutional Product

Idag litar mer än 7000 finansinstitut på Coinbase som deras one-stop-shop för tillgång till kryptomarknader. Coinbase erbjuder en helt integrerad svit av institutionella produkter som ger ett kraftfullt och kompatibelt ekosystem för kunder att handla, lagra, interagera, och analysera nu kryptomarknader.

Coinbase kommer att fortsätta att betjäna kunder till skews analysprodukt och uppmanar nya kunder att prova skew-plattformen genom att registrera sig för ett konto på skew.com.

Baserat i London grundades skew 2018 av VD Emmanel Goh och COO Tim Noat, med ett uppdrag att göra kryptovalutamarknaderna mer transparenta och tillgängliga för institutionell finansiering. Sedan dess har företaget vuxit till mer än 100 kunder, inklusive One River Asset Management och Susquehanna International Group,

Förvärvet är föremål för stängningsvillkor och förväntas avslutas under Coinbases finanspolitiska kvartal andra kvartalet.Source link

Related posts

Balanser för att möjliggöra programmerbar likviditet för Algorands ekosystem »CryptoNinjas

Bitcoinguide

DIA för att ge finansiella data orakelfunktioner till Horizen »CryptoNinjas

Bitcoinguide

RippleXs Monica Long om hållbarhet i Blockchain & Crypto: Intervju

Bitcoinguide