Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Kryptoplattform NetCents för att erbjuda användare tillgång till DeFi-protokoll genom Vesto »CryptoNinjas


NetCents, ett betalningsföretag för kryptovaluta, meddelade idag att de har undertecknat ett avtal med Vesto.io för att bana väg för DeFi-åtkomst i NetCents-plattformen.

Vesto, är ett San Francisco-baserat företag som har skapat en plattform som gör det möjligt för användare att välja mellan flera DeFi-protokoll i en virtuell stormarknad. NetCents (med myndighetsgodkännande) avser att möjliggöra en portal till Vesto-infrastrukturen från NetCents-plånboken för att underlätta användarens antagande av DeFi-investeringar i ett effektivt och lättförståeligt gränssnitt.

”Vi har sett DeFi-rymden explodera under det senaste året, men för att det ska nå nästa nivå – verktygen och processen måste kunna uppnås av nybörjare krypto investerare. Vi kommer att lägga till ett lager av förenkling i processen så att individer kan få sina besparingar att fungera för dem utan de nuvarande plattformarnas komplexitet. Individer har rätt att låna ut sina pengar till marknadsbaserade räntor istället för att få 1% ränta på sina sparande som affärsbankerna erbjuder. ”
– Clayton Moore, NetCents grundare och VD

LOI

Avsiktsförklaringen (LOI) överväger ett joint venture mellan parterna och en möjlighet för NetCents att investera i Vesto och inneha en betydande ägarandel i företaget vid ett framtida datum.

Ledningen av NetCents informerade också investerare om att många av de begrepp som omfattas av dessa DeFi-plattformar inte har kontrollerats av de många myndigheter som reglerar finansiella produkter. NetCents avser att samarbeta med tillsynsmyndigheter för att navigera i detta landskap och lösa det med en kompatibel produkt.

Till exempel: Fintech-företag som vill ta med sig en ny produkt eller tjänst på marknaden kan söka regleringslättnader genom sandlådor som till exempel Ontario Securities Commission’s LaunchPad eller British Columbia Securities Commission’s SandBox.

Dessutom måste företag som distribuerar, handlar eller ger råd i kryptotillgångar som är värdepapper uppfylla värdepapperslagar (särskilt krav på registrering och prospekt), vilket kan vara betungande. Det finns många undantag för specifika typer av distributioner, affärer och andra aktiviteter och NetCents avser att undersöka dessa undantag noggrant. Dessa undantag, på hög nivå, kan begränsa de typer av investerare som kan delta eller investeringsbeloppen, eller kan kräva upprättande av upplysningar till investerare och arkivering av ett informationsdokument.Source link

Related posts

På Bitcoin, Wealth Ojämlikhet och framtiden: Tantra Labs ‘Russell Lacour

Bitcoinguide

Deerfi’s tillståndlösa flash-lånemarknad lever nu på Ethereum »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Aussie crypto exchange CoinJar listar 9 nya tokens inklusive AAVE, ALGO, EOS, KNC, SUSHI »CryptoNinjas

Bitcoinguide