Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Kryptofonden Tyr Capital integreras med vårdplattformen Koppar »CryptoNinjas


Tyr Capital, en kryptovalutasäkringsfond, meddelade idag att den har integrerats med Copper, en Londonbaserad leverantör av digitala infrastrukturinfrastrukturer.

Investerare som placerar pengar hos Tyr kommer att garanteras större säkerhet genom Coppers egen teknik, som förstärker interna processer med extra skydd mot mänskliga fel, bedrägerier eller stölder.

Coppers muromgärdade trädgårdslösning skapar ett ekosystem som gör det omöjligt för fondadministratörer att stjäla pengar, samtidigt som det minskar mot att plånboksnycklarna försvinner eller glömmas bort.

Tyr Capital + koppar

I stället för att producera en enda nyckel som kan tappas bort eller glömmas bort för att ge åtkomst till en plånbok, kommer Copper att producera tre nyckelskärvor, som alla kommer att behövas för att verifiera och godkänna transaktioner i och ut ur fonden. Koppar håller en nyckel, Tyr Capital en annan, och en annan kommer att innehas av en betrodd tredje part.

Nyckelskärmar stöds av extremt säker MPC-teknik (multi-party computation), som är den högsta säkerhetsnivån i kryptering av nyckelhantering.

Ekosystemet tillhandahåller också ytterligare kontroller för att finansiera aktivitet utöver Tyr Capitals redan solida interna processer – vilket gör misstag nästan omöjliga.

”Koppar var ett självklart val för oss. Vi insåg att för många investerare, särskilt större institutioner, blir Coppers teknologi en förutsättning för att bevisa dina säkerhetsstandarder och skapa förtroende. Inte bara detta utan också som företag är de mer innovativa och dynamiska än många andra lösningar vi har sett där ute, och de har varit oerhört flexibla i att stödja oss. ”
– Ed Hindi, chef för Tyr Capital

Sedan lanseringen 2019 har hedgefonden konsekvent levererat tvåsiffrig avkastning. Förra året levererade Tyr Capital avkastning på över 35% till ett Sharpe-förhållande på 6,5.

”Vi är glada att stödja Tyr Capital i att stärka den säkerhet som erbjuds sina investerare och i sin tur bidra till att öka deltagandet i denna framväxande tillgångsklass. Genom att integrera Coppers oöverträffade MPC-teknik eliminerar Tyr historiska säkerhetsfrågor som vanligtvis är förknippade med att äga digitala tillgångar och erbjuda största möjliga sinnesro för sina investerare. ”
Boris Bilowitzki, CRO på CopperSource link

Related posts

Clover Finance, Darwinia Network utforskar lösningar för interaktion av nya kedjetillgångar i Polkadot »CryptoNinjas

Bitcoinguide

SquaredFinancial höjer Philios Petrides till Chief Data Officer

Bitcoinguide

DIA för att ge finansiella data orakelfunktioner till Horizen »CryptoNinjas

Bitcoinguide