Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Kryptofond KR1 kontanterar en del av Stake DAO (SDT) -token för 255 000 USD »CryptoNinjas


KR1, ett investeringsföretag för blockchain och kryptotillgångar, meddelade idag att det sålde 19 634,15 SDT-tokens i Stake DAO (SDT) -projektet till ett genomsnittspris på 13,02 USD per SDT-token, vilket genererade intäkter på 255 541,98 USD.

Stake DAO är ett nätaggregat och gränssnitt för decentraliserad ekonomi (DeFi) som gör det möjligt för användare att sätta in pengar i olika DeFi-strategier som skapats eller kuraterats av Stake DAO-communityn.

Kryptoinvesteringsföretaget mottog nyligen Stake DAO-tokens som tidiga bidragsgivare efter KR1: s initiala investering i projektet ” Flying Carpet ”, som meddelades den 3 juli 2018; vars grundande team experimenterade med olika blockchain-affärsmodeller och flyttade sin uppmärksamhet åt utvecklingen i det decentraliserade finans- och stakingekosystemet under de senaste åren, vilket gav Stake DAO liv.

KR1 fortsätter att ha en kvarvarande position på 700,365.83 SDT i Stake DAO-projektet, som intjänas linjärt under de kommande 23 månaderna. Denna gradvisa intjäning påverkar likviditeten i Stake DAO SDT och därmed marknadsvärdet på KR1: s innehav. Detsamma gäller andra illikvida tillgångar i KR1: s portfölj, särskilt innehavet av Lidos LDO-token som meddelades den 16 december 2020.

”Kryptoekosystemet rör sig väldigt snabbt och att kunna pivotera när miljön förändras är en nyckelfärdighet vi letar efter när vi tillhandahåller finansiering för tidiga team. Under de senaste åren demonstrerade Stake DAO-teamet djup expertis inom allt Ethereum, vilket gjorde det möjligt för dem att följa denna väg och lansera en attraktiv produkt i ett mycket konkurrenskraftigt område i DeFi-ekosystemet. ”
– George McDonaugh, VD och grundare av KR1Source link

Related posts

Telos lanserar T-Starter för att hjälpa projekt att samla in och bygga vidare på Telos blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

eToro bekräftar offentlig notering med SPAC-sammanslagning

Bitcoinguide

Ethereums kommande EIP 1559-uppgradering kan orsaka ETH-pris till Skyrocket

Bitcoinguide