Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Kraken integrerar parachain-auktioner i maj: Rapport


Viktiga takeaways

  • Polkadots ekosystem värms upp snabbt eftersom fallskärsauktioner snart kommer att lanseras på sitt kanarinätverk, Kusama.
  • Integrationen skulle låta kunder bidra till auktionerna direkt från börsen.

Dela den här artikeln

Kryptovalutaväxling Kraken tittar på en lansering för sin tjänst för fallskärmsauktion redan i mitten av maj, berättade källor till Crypto Briefing.

Kvalificerade Kraken-klienter förbereder sig för auktioner med fallskärm

Kraken tillåter redan kunder att tjäna belöningar på Polkadot och dess kanarinätverk, Kusama, via satsar tokens på börsen. Att låta användare delta i fallskärmsauktioner placerar också börsen framför sina många konkurrenter.

Så snart Parity, utvecklingsteamet bakom Polkadot och Kusama, har lanserat auktionsfunktionen, kommer Kraken omedelbart att integrera tjänsten. Detta förväntas i början av mitten av maj, men ett lanseringsdatum har inte bekräftats.

Polkadot och Kusama, strävar efter att ansluta 100 blockkedjor som kallas parachains via en central reläkedja Men på grund av att det bara finns 100 fallskärmsautomater måste olika team som arbetar på dessa nätverk bjuda mot varandra i auktioner med hjälp av inbyggda tokens.

Att vinna auktion, planerar flera lag nu att samla in medel genom publiklån, inklusive Acala, Darwinia, Karura Network, Robonomics, Månstråle, Equilibrium, HydraDX och andra.

Källa: Kraken
Källa: Kraken

I den nya insamlingsmodellen ber lagen sina supportrar i förväg att binda sin KSM eller DOT till en crowdloan som skapats för det projekt de stöder. Om en crowdloan hjälper till att vinna fallskärmsautomaten på auktion, belönas bidragsgivarna med den infödda fallskärmsboken.

För att bidra till folkmasselån skulle man behöva skapa en ny plånbok på Kusama, överföra poletter dit och interagera med de smarta kontrakten som styr parachains. Denna process kan vara för besvärlig för vissa användare.

Kraken skulle således ge användarna en plattform för att bidra till auktionerna direkt från börsen. Nästa månad kommer användare enligt uppgift att kunna lägga till sina KSM-tokens i sina utbytesplånböcker till fallskärmar med ett musklick.

Integrationen antyder också att Kraken är optimistisk om Kusama, Polkadot och fallskärmsauktionsmodellen.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

DeFi Protocol Anchor lanseras på Terra, Token Moons 66X

Bitcoinguide

Centra medgrundare fängslad dömd till åtta år för falsk ICO-bluff

Bitcoinguide

Microstrategy köper ytterligare 262 Bitcoin för 15 miljoner dollar

Bitcoinguide