Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

KR1 investerar 200 000 USD i nollkännedomstjänsten Starks Network »CryptoNinjas


KR1, ett krypto- och blockchain-investeringsföretag, tillkännagav idag sin senaste investering med företaget som investerar totalt 200 000 USD i projektet Starks Network (STN). KR1 deltog i Starks startfinansieringsrunda, som leddes av IOSG Ventures och Hypersphere Ventures.

Projekt: Starks Network

Starks Network möjliggör beräkning och analys av personuppgifter utan att skicka dem till tredje part, vilket förhindrar att privata data stjäls eller missbrukas.

Starks Network möjliggör ett nytt tillvägagångssätt för själv-suverän data och självprovningsberäkning och använder en zk-STARK-baserad virtuell maskin för allmänna beräkningar, vilket ger nollkunskapsbevis som en tjänst (ZKPaaS) till andra fallskärmar i Polkadot eller Kusama . Som sådant kan nätverket bli en ryggrad som en konfidentiell beräkningsinfrastruktur för ekosystemet i framtiden.

“Starks är ett forskningsdrivet projekt som kommer från den akademiska världen och vi är glada att stödja ett så skickligt team i deras uppdrag att säkerställa data säkert i blockchain-applikationer samtidigt som användarnas integritet bevaras. Detta öppnar upp nya möjligheter och kommer att bidra till att driva utvecklingen av blockchainutrymmet framåt. ”
– George McDonaugh, VD och grundare av KR1Source link

Related posts

Conflux arbetar med OKExChain för att hjälpa DeFi-projekt att komma in på den kinesiska marknaden »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto-infrastrukturplattform METACO integrerar Tezos (XTZ) satsningsfunktionalitet »CryptoNinjas

Bitcoinguide

DeFi-ekosystemet Alpha Finance Lab introducerar nytt bidragsprogram »CryptoNinjas

Bitcoinguide