Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Kommer ett Cardano-meddelande snart?


Charles Hoskinson retar Cardano-samhället med mer prat om fåglar, den här gången i en tweet med en bild av en exotisk fågel avbildad bredvid John Hancock. Texten som följde den lyder:

Av någon anledning har jag denna starka önskan att twittra dessa två bilder. Måste vara en blandning av mina ornitologiska strävanden med min kärlek till 1700-talets amerikanska historia ….

Hoskinson retar Cardano-samhället

Source: @IOHK_Charles on Twitter.com 

IOHK-chefen har plågat samhället med kryptiska fågelmeddelanden sedan februari. Efter att fåglarna misslyckats med att landa förklarade Hoskinson att det är minst sagt en uppåtgående uppgift att förändra världen. Han efterlyste tålamod.

Men med gårdagens förnyelse av fågelsamtal, kan Cardano-innehavare förvänta sig ett förestående tillkännagivande?

Cardano i Etiopien

Även om det inte har kommit något officiellt tillkännagivande från Cardano, spekulerar många observatörer att det avser ett avtal om att driva ett afrikanskt lands kommunala infrastruktur. Vilket land och i vilken egenskap är frågor som förblir föremål för ännu större spekulation.

För två år sedan talade Hoskinson om att underteckna ett samförståndsavtal med den etiopiska regeringen för att utveckla ett symbolsystem för invånarna i dess huvudstad Addis Abeba.

“Vi tecknade ett MoU med Etiopiens regering, ministeriet för innovation och teknik, för att skapa en kryptovaluta för dem, som kommer att användas som ett verktygstecken för staden Addis Abeba … Om detta skulle lyckas har vi tagit med sex miljoner människor in i vårt utrymme med en riktig produkt som har verklig efterfrågan och behov. ”

Han fortsatte med att säga att token kan vara obligatorisk för betalningar av transport och transport. Det betyder att det kommer att finnas efterfrågan på grund av att det fungerar under ett “regeringssponserat monopol.”

Zehabesha, en etiopisk nyhetskälla, rapporterade att Addis Abeba skulle ge ett betydande testfall för projektets genomförbarhet. Det är troligt att systemet kommer att rulla ut till andra städer i landet.

I en jämnare skala kan det finnas en kort kontinentalspridning. Hoskinson har tidigare sagt att han ser verklig kryptoproduktion hända i Afrika innan någon annanstans i världen. Hans resonemang beror på Afrikas önskan att bygga infrastruktur, vilket inte är något som utvecklade länder kräver, med tanke på de gamla system som redan finns.

Gemenskapens reaktion

När fågelsamtalet återupptas antar många att ett meddelande är nära. Samtidigt har andra använt detta tillfälle för att smälla “tillkännagivandet av ett tillkännagivande” -sätt som Hoskinson använde. Mer än så att fåglarna inte landade i februari / mars, som Hoskinson ursprungligen nämnde.

Kritiker hävdar att denna strategi var en avvikelse från Cardanos anspråkslösa ansats. Att lägga till det är en stil som påminner om ett hype-projekt med “ingenting under huven.”

Oavsett det är en sak säker; fågelsamtal har genererat mycket intriger och uppmärksamhet. Medan tillkännagivanden om ett tillkännagivande är en ny kurs för Cardano, har projektet aldrig gjort falska uttalanden.

John Hancock är mest känd som statsmannen som först undertecknade självständighetsförklaringen från Storbritannien och i stor text framför och i mitten. Kanske Hoskinsons tweet avsåg att leda till en klar affär som har undertecknats?

Användningen av fåglar kan vara en ovanlig strategi för Cardano, men oärlighet är osannolik. I så fall skadar inte lite mer tålamod.

Cardano dagliga diagram

Source: ADAUSD on TradingView.com

Source link

Related posts

Dubai-myndighetens licensieringsenhet accepterar nu Bitcoin för betalningar – Fintech Bitcoin News

Bitcoinguide

Ryska domstolen beslutar om att gruvföretaget Cryptouniverse ska möta ny rättegång mot bedrägeri – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Binance Coin Spikes 100% efter att ha hotat Ethereums dominans

Bitcoinguide