Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Kohle Capital Markets introducerar USD / THB för kunder


Höjdpunkter

  • Från 29th Mars 2021 och framåt kommer ett nytt valutapar, USD till Thai Baht att läggas till på handelsplattformen Kohle Capital Markets.
  • Paret läggs till för att tillgodose den starka trenden för den thailändska bahten.
  • När epidemin försvinner återhämtar sig turismen och därmed följer investeringsmöjligheterna.
  • De asiatiska ekonomiska marknaderna återhämtar sig gradvis.

Vi är stolta att meddela att Kohle Capital Markets kommer att lansera en ny produkt: US dollar mot thailändskt baht (produktkod: USD / THB).

Alla investerare som har öppnat ett konto på vår plattform kan handla den här produkten utan begränsningar. Vi tror att den här nya produkten kommer att göra det möjligt för våra kunder att utnyttja de starka investeringsmöjligheterna när den asiatiska ekonomin återhämtar sig.

USDTHB

Som vi alla vet gav Covid-19 ett starkt slag mot turistnäringen. Thailändskt baht, valutan för ett välkänt turistcentrum, borde ha påverkats allvarligt av epidemin, men ingen större påverkan sågs i dess växelkurs mot USD, liknande Renminbi, thailändsk baht står starkt på grund av dess ökande volym i export har dess värde uppskattats även under den allvarligaste epidemiperioden, och till och med nådde ett rekordhögt värde på 1 USD till 29,7830 Baht under mitten av december 2020.

Med den gradvisa ökningen av globala vaccinförsörjningar förväntas återhämtningen av turistnäringen och eftersom intäkter från turismen utgör en stor del av Thailands BNP.

Återupptagandet av turistnäringen antas ha en positiv inverkan på växelkursen för det thailändska baht. Således tror vi att tillägget av detta par nu kommer att ge våra investerare en investeringsmöjlighet.

Handla om Kohle kapitalmarknader

Under de senaste åren har Kohle Capital Markets ™ bibehållit en utmärkt handelsmiljö och visat en ständigt ökande marknadsandel. Bara under 2020 har transaktionsvolymen för dess institutionella kunder vuxit med 22,8% och det är nu fokuserat på att utöka sin verksamhet till privatkunder.

Kohle Capital Markets erbjuder en pålitlig och enkel handelsmiljö. att aktivt förbättra sitt handelssystem för att ge sina kunder fler globala investeringsmöjligheter. Över 450 000 kunder handlar nu aktivt med Kohle Capital Markets.

Source link

Related posts

Hur verktyg för mäklare byggde upp ett ekosystem av avancerade lösningar

Bitcoinguide

Kan Blockchain-teknik ersätta Google Adwords?

Bitcoinguide

“Jay Mazini” anklagas för avgiftsavgifter i Bitcoin Scheme

Bitcoinguide