Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Koalitionen mellan amerikanska senatörers presspresident Biden för en fjärde omgång av stimulanscheckar – Economics Bitcoin News


Medan amerikanerna fortfarande får sina tredje stimulansbetalningar har diskussioner om att ta itu med en fjärde omgång av direktbetalningar till Joe Bidens biljarddollar infrastrukturförslag börjat trendas. Nyligen skrev en koalition ledd av senatens finansordförande Ron Wyden och över ett dussin demokratiska ledare ett brev till president Biden där de bad att få ”välbehövlig lättnad till amerikanska familjer.”

En koalition av amerikanska byråkrater vill ha mer stimulansbetalningar fördelade

Senats finansordförande Ron Wyden och 21 demokratiska senatorer vill att USA: s president Joe Biden inleder en fjärde omgång av stimulansbetalningar. De sista stimulansbetalningarna på $ 1400 per person och mer finansiering för amerikaner med anhöriga distribueras fortfarande.

De amerikanska senatorerna har skickat ett brev till Biden där de begär mer “återkommande, smart riktade, autostabiliserade direktbetalningar” för amerikanska medborgare. Koalitionen framhäver att de vill att direktstödet “ska ingå i president Bidens nästa ekonomiska återhämtningspaket som en högsta lagstiftningsprioritet.”

Koalition av amerikanska senatorer Presspresident Biden för en fjärde stimulansrunda

För fyra dagar sedan rapporterade Bitcoin.com News om Joe Bidens press för att få kongressen att godkänna sin infrastrukturplan för att “bygga upp ett bättre” Amerika. Ursprungligen sa uppskattningar att paketet Biden föreslår skulle vara cirka 2,25 biljoner dollar, men Biden verkar vara villig att kompromissa.

Men med brevet som skickades till Biden från demokratiska ledare och om han godkände att lägga till direktbetalningar kan stimulansen bli mycket större. I brevet betonas att senatorer är “oroliga för den klippa som arbetslösa arbetare står inför när förlängningarna av arbetslöshetsförsäkringen löper ut den 6 september.”

Brevet undertecknat av Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Edward Markey, Sherrod Brown, Debbie Stabenow, Richard Blumenthal och andra konstaterar att senatorerna tycker att det finns gott om skäl att hålla betalningarna igång. Gruppen av senatorer anser att president Biden måste vara djärv och hjälpa det amerikanska folket i nöd direkt.

I brevet anges:

Nu är det dags för djärvhet. När du förbereder din Build Back Better-plan för långsiktig ekonomisk återhämtning, vet att vi är redo att samarbeta med dig till stöd för återkommande direktkontroller och förlängda arbetslöshetsförsäkringsförmåner för att stödja amerikaner som fortfarande kämpar under pandemin.

KPI hoppar till 2,6%, politiker och ekonomer håller med om att stabilisera ekonomin med automatiska betalningar

Denna vecka har dock data visat att den årliga konsumentprisinflationen i Amerika hoppade till 2,6%, den högsta nivån på två år. Efter hela penningskapandet 2020 och 2021, i mitten av mars, indikerade många rapporter att amerikanerna har börjat bli oroliga för inflation och förlora köpkraften. En studie har visat att 77% av amerikanerna är oroliga över stigande inflation och den påstådda inflationen mellan 2% och 2,6% anses enligt en mängd statistik vara en myt.

Som Bitcoin.com News har rapporterat vid olika tillfällen verkar amerikanska byråkrater och centralbanker inte oroade över inflationen och brevet till Biden lyfter fram detta faktum. Utöver detta är den nyutnämnda guvernören i Federal Reserves Washington-baserade styrelse, Christopher Waller, inte så bekymrad över att påskynda inflationen. “Jag köper in i idén att detta kommer att bli tillfälligt”, sa Waller under en intervju på CNBC.

I brevet till president Biden som ber om mer direktbetalningar nämns också en enkät som visar att “65 procent av amerikanerna stöder återkommande kontantbetalningar under hela pandemin.” Brevet bakom 21 senatorer kommenterar vidare att “54 procent av republikanerna och 60 procent av de oberoende” stöder också idén. Demokraterna har också ekonomins stöd, eftersom brevet understryker att 150 ekonomer stöder idén om ”automatiska stabilisatorer”.

Vad tycker du om en fjärde stimulanskontroll? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

4: e stimulanspaketet, amerikanska byråkrater, automatiska stabilisatorer, Bernie Sanders, Christopher Waller, KPI, direktstöd, ekonomi, Edward Markey, Elizabeth Warren, Federal Reserve, fjärde stimulans, Joe Biden, Money Creation, Återkommande betalningar, Ron Wyden, svimmad, stimulus

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin tränger igenom $ 50 000 under fortsatt Wall Street-stöd

Bitcoinguide

Fler vinster för Bitcoin framåt när Natixis förutspår dollarnedgång

Bitcoinguide

Bitcoin kostar 60 000 dollar efter att PayPal tillkännagav Crypto Checkout Service

Bitcoinguide