Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Klever blir primär mobilplånbok för Syscoin ekosystem »CryptoNinjas


Klever, en mobilmynt med flera mynt för kryptovaluta, tillkännagav idag ett nytt partnerskap med Syscoin, som erbjuder snabba, billiga tokens, tillgångar och NFT: er, Syscoin skyddas av Bitcoins egen hashkraft, decentraliserade konsensusmodell och censurmotstånd.

Det gemensamma arbetet mellan Klever- och Syscoin-teamet inkluderar integrering av Syscoin LUX (4.2) mainnet i Klever-ekosystemet.

Integrationen av SYS har genomförts under de senaste tre månaderna genom gemensamt samarbete mellan de två lagen. Klever blir den primära mobilplånboken för SYS och Syscoin Platform Tokens (SPT) efter lanseringen av LUX mainnet.

Dessutom kommer Klever att gå längre än det enkla stödet från SYS och SPT. Klever-ekosystemet kommer också att utnyttja många av Syscoyns unika funktioner, inklusive Z-DAG, AuxFees och Notary. Dessutom kommer Klevers användare att få tillgång till värdet och funktionerna i Syscoin. Många mynt och token som KLV, BTC, ETH och andra kommer att bytas direkt mot SYS i Klever Swap.

”Det har varit en glädje att arbeta med Klever-teamet! Det finns en bra synergi mellan båda lagen och vi delar samma drivkraft för att förnya och göra blockchain-teknik som är användarvänlig och tillgänglig för massorna. ”
– Jagdeep Sidhu Core Developer av Syscoin & CTO Blockchain Foundry

Stöd för SYS och Klever Swaps för SYS kommer att publiceras med en kommande Klever-uppdateringsuppsättning som släpps inom kort.

”Att arbeta med Syscoin-teamet har varit en fantastisk upplevelse och vi är glada att ha integrerat SYS och Syscoin-plattformen i Klever. Genom att välja Klever som sin primära mobilplånbok kommer Syscoin att exponeras för över 2,5 miljoner Klever-användare och mer än 150 000 aktiva användare dagligen på Klever, och SYS kommer att vara ett utmärkt komplement till den långa listan över blockkedjor som stöds i Klever. Tillsammans kan vi bygga broar mellan blockkedjor, kontinenter och regioner och göra det möjligt för alla människor runt om i världen att självbanka med Klever Wallet. ”
– Dio Ianakiara, grundare och VD för KleverSource link

Related posts

ICON blockchain-kärnutvecklare lägger till integration med Polkadot-ekosystemet »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Hur en serie Elon Musk Tweets hjälpte ledande investerare till Dogecoin, en Meme-inspirerad kryptovaluta värt 4 cent

Bitcoinguide

Diginex lanserar kryptohandel, portföljhantering och riskplattform som drivs av Itiviti »CryptoNinjas

Bitcoinguide